Wandkoeling

Met een wandkoeling wint u dubbel: u spaart ruimte én biedt uw klanten een mooi overzicht op uw verse producten zoals kaas, charcuterie, groenten, fruit… Wanneer u als supermarkt of horecazaak voor een wandkoeling kiest, gaat u best in zee met een vakbekwame servicepartner. Kies daarom voor Frigo Noël & David. Al meer dan 45 jaar plaatsen én onderhouden wij allerlei soorten professionele koel- en diepvriesinstallaties in bakkerijen, slagerijen, supermarkten, snackbars, restaurants, … Bekijk enkele voorbeelden van onze soorten wandkoeling.

Verschillende soorten
Voor elke locatie vindt u bij ons de juiste wandkoeling. Wij bieden een compleet assortiment met wandkoelingen van verschillende kwaliteitsmerken. U vindt bij ons wandkoelingen in alle stijlen, formaten, vormen en hoogtes. Wij werken samen met verschillende kwaliteitsmerken die elk een eigen gamma hebben ontwikkeld.

Service, dag en nacht
Als u vertrouwt op Frigo Noël & David voor de installatie van uw wandkoeling, dan hebt u meteen ook een betrouwbare servicepartner. Wij plaatsen de wandkoeling meteen gebruiksklaar. Daarnaast staan wij ook in voor het verdere onderhoud. Voor dringende herstellingen zijn wij dag en nacht, zelfs in het weekend, bereikbaar. Wij weten hoe belangrijk een goed functionerende wandkoeling is voor uw zaak. U mag dan ook rekenen op onze onmiddellijke komst. In de meeste gevallen hebben wij binnen enkele uren een oplossing gevonden.

Contacteer ons
Voor een vaste partner voor de plaatsing, het onderhoud en herstellingen van uw wandkoeling, moet u niet langer zoeken. Contacteer Frigo Noël & David voor een vrijblijvende afspraak. Graag komen wij persoonlijk langs met een overzicht van onze mogelijkheden. U vindt ons vooral in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.