Vroeger een luxe, vandaag een noodzaak: airconditioning.

Scroll verder

Je hebt het vast zelf al gemerkt. De zomers worden warmer, met temperaturen die steeds vaker richting 40 graden klimmen. Airconditioning in je huis of appartement is dus een keuze waar je gegarandeerd plezier aan beleeft.

Voor deze afkoeling ben je aan het juiste adres bij Frigo Noël & David. Op basis van een plaatsbezoek adviseren wij jou graag het gepaste systeem van airconditioning. Zo ben jij bij warm weer altijd verzekerd van een aangename temperatuur in huis.

En daar blijft het niet bij. Je plukt nog meer vruchten van je aanwinst:
met airconditioning regel je de luchtvochtigheid in huis, waardoor je schimmelgroei en allergieën vermijdt.
je bent verzekerd van gezondere lucht, want je airco filtert stof, pollen en allergenen.
je voelt je beter uitgeslapen. Door de slaapkamer te koelen verbetert immers je slaapkwaliteit.
werk je van thuis? Dan zorgt een aangename temperatuur voor meer concentratie en productiviteit.

Lekker koel in de zomer, extra warm in de winter.

Weet je wat mooi meegenomen is aan de airconditioning van Frigo Noël & David? Omdat deze gebaseerd is op de werking van een warmtepomp, beschik je meteen ook over extra verwarming bij koud weer.

Dat komt door de functie van het toestel om te keren. In plaats van warmere lucht af te voeren uit het vertrek, wordt die nu binnengebracht, waardoor de ruimte opwarmt. Die opwarming gebeurt meteen, waardoor jij het verschil direct voelt. Zo is het altijd aangenaam warm in huis, ook bij extreme kou.

Lees je graag meer over een warmtepomp? Klik hier.

Wij bieden jou graag advies op maat over de juiste airconditioning

Maak een afspraak, en zaakvoerder David komt langs voor een vrijblijvend plaatsbezoek. Op basis van 45 jaar ervaring vertelt hij jou welk systeem het meest geschikt is voor de airconditioning in jouw huis of appartement. Zo beschik jij over alle nuttige informatie om de juiste beslissing te nemen.
noel
david
Voor gratis advies en vrijblijvende offerte