Warm water met een warmtepompboiler

Scroll verder

Water verwarmen met lucht? Frigo Noël & David zorgt voor je warmtepompboiler.

Ooit al eens een dag zonder warm water gezeten? Dan weet je beter dan wie ook: warm water is onmisbaar voor een comfortabel leven. Maar de verwarming van al die liters H2O neemt een serieuze hap uit je energiebudget.

Daarom is een warmtepompboiler zo’n slim idee. Het apparaat haalt warmte uit de lucht om je water te verwarmen. En dat gebeurt veel efficiënter dan met gewone boilers.

Alle voordelen van een warmtepompboiler op een rij. 

  • Zuinig: je verbruikt minder elektriciteit, omdat je toestel warmte uit de lucht haalt. 
  • Lagere energierekening: omdat je minder elektriciteit verbruikt, bespaar je centen. 
  • Milieuvriendelijk: het toestel stoot minder CO2 uit, wat goed is voor Moeder Aarde. 
  • Comfort: je toestel levert onmiddellijk warm water, zoveel je wil. Je kan meteen onder de douche. 
  • Lange levensduur: warmtepompboilers gaan langer mee dan traditionele boilers. Zeker als je een beroep doet op een vakman voor de installatie en het onderhoud. 

Voor je warmtepompboiler ben je bij Frigo Noël & David aan het juiste adres. 

Onze technici Sven, David en Glenn verzekeren jou van een professionele installatie. Zij zorgen ervoor dat je toestel optimaal is afgesteld op zijn voornaamste functies: warm water leveren en energie besparen. 

Wil je niet alleen je water, maar je hele huis voordelig verwarmen met buitenlucht? Neem dan zeker ook een kijkje bij onze warmtepompen.

Persoonlijk advies over een warmtepompboiler in je huis?

Maak een afspraak, en zaakvoerder David komt langs voor een vrijblijvend plaatsbezoek. Op basis van 45 jaar ervaring vertelt hij jou welk systeem het meest geschikt is voor de airconditioning in jouw huis of appartement. Zo beschik jij over alle nuttige informatie om de juiste beslissing te nemen.
noel
david
Voor gratis advies en vrijblijvende offerte