Koeltoog supermarkt

De koeltoog krijgt steeds meer een centrale plaats in een supermarkt. Een supermarkt die voor een nieuwe koeltoog een geschikte partner zoekt, vindt deze in Frigo Noël & David. Wij munten vooral uit met een totaalservice. Zo staan wij naast een piekfijne plaatsing ook in voor het onderhoud en eventuele herstellingen van al uw professionele koel- en diepvriesinstallaties. Wij zijn een bedrijf met meer dan 45 jaar ervaring. U vindt onze koel- en diepvriesinstallaties terug in talrijke supermarkten, bakkerijen, slagerijen, snackbars, restaurants,… We tonen u graag enkele voorbeelden van onze uitgebreide mogelijkheden.

Uitgebreid assortiment
Elke supermarkt vindt bij ons de juiste koeltoog. Dankzij ons uitgebreid assortiment met koeltogen van kwaliteitsmerken, hebben wij koeltogen in alle stijlen, formaten, vormen en hoogtes. Onze koeltogen combineren een dubbele functie. Enerzijds houden ze uw verse producten koel volgens de wettelijke normen, anderzijds laten ze uw producten volledig tot hun recht komen.

Servicepartner onderhoud & herstellingen
Frigo Noël & David onderscheidt zich als een betrouwbare servicepartner voor de koeltoog in uw supermarkt. U mag rekenen op een installatie volgens de regels van de kunst. Wij stellen alle parameters af zodat u uw koeltoog meteen kan gebruiken. Ook over het verdere onderhoud moet u zich geen zorgen maken. Wij bieden een 24 uur op 24 service voor dringende herstellingen. U kan ons op elk moment van de dag bereiken. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse om schade aan uw verse en gekoelde goederen te voorkomen.

Vrijblijvende offerte
Als u een partner wenst voor zowel de installatie, het onderhoud als eventuele herstellingen van uw koelinstallaties, dan bent u bij Frigo Noël & David aan het juiste adres. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Graag stellen wij onze uitgebreide mogelijkheden persoonlijk voor. U maakt dan ook meteen kennis met onze betrokken manier van werken. Wij zijn vooral actief in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Geef ons een seintje en we maken zo snel mogelijk een vrijblijvende afspraak.