Vertrouw op meer dan 45 jaar ervaring.

Scroll verder

Warmtepompen voor verwarming en airconditioning plus professionele koel- en diepvriesinstallaties - dat is het domein van Frigo Noël & David.

Het bedrijf werd opgericht in 1978 door grootvader Noël Petit, die al snel de hulp kreeg van zijn zoon David. Ook toen al stelden de klanten het vakmanschap en de service erg op prijs, zodat de firma uitgroeide tot een vaste waarde in de Kempen.

In 2007 kregen de beide oprichters versterking van kleinzoon David junior en een vast team van ervaren vaklui. Daardoor kunnen nu klanten uit heel Vlaanderen een beroep doen op Frigo Noël & David. Zaakvoerder David Noël blijft daarbij het vaste aanspreekpunt. Met zijn 45 jaar ervaring heeft hij elk type uitdaging al eens succesvol aangepakt. Ook het project waarvan jij nu werk wil maken.

Neem gerust contact op met Frigo Noël & David. Dat is geheel vrijblijvend, zodat jij kan vergelijken met andere partijen om de juiste beslissing te nemen. We kijken alvast uit naar je reactie.
Voor gratis advies en vrijblijvende offerte

Wat vinden klanten over het werk van Frigo Noël & David?

Frigo Noel & David
4.7
Gebaseerd op 33 beoordelingen
powered by Google
MaartenMaarten
19:00 27 Dec 23
Zeer vriendelijke/goede service, kijken wat er bij u past en wat er past in u kamer. Echt een aanrader als je goede airco’s wilt kopen, top kwaliteit en werken zeer goed.
Michaël Van den EedeMichaël Van den Eede
17:39 24 Dec 23
Van begin tot einde zeer vlotte communcatie alsook nadien. Wij kregen snel een bezoek ter controle waarna een uitgebreid en persoonlijk advies volgde. Ook bij het plaatsen waren de mensen zeer professioneel en vriendelijk, steeds luisterend naar onze wensen. Alles werd ook zeer netjes achtergelaten en alle data/ levertermijnen werden perfect gerespecteerd. Inmiddels draait onze warmtepomp al enkele weken. Onze ervaring was dus Top over de hele weg! Ik heb zelf lang gezocht en ben mede overtuigd geraakt door de vele goede reviews die zij reeds ontvingen en deze kan ik alleen maar bevestigen. Ik raad hen dus zéker aan, zonder enige twijfel! Nogmaals dank voor de geweldige service en dit over de gehele lijn. Bedankt voor jullie begrip en zeer soepele communicatie. Wij wensen jullie via deze weg ook nog een fijne Kerst toe en een gezond & succesvol 2024!
Sally NauwelaertsSally Nauwelaerts
17:48 25 Sep 23
Zeer tevreden over de service. Via een vriendin aan de nummer gekomen van dit bedrijf. Duidelijke uitleg en offerte.. We hebben 3 airco’ s laten plaatsen, één in de woonkamer en twee in de slaapkamers. Er werd proper gewerkt en alles werd correct afgehandeld.
Gabriel RonsseGabriel Ronsse
10:09 19 Sep 23
Sedert 20 jaar zijn we klant bij frigo Noel & DavidWe hebben in totaal 4 warmtepompen in dienst , alle door hen geplaatst .Als we niet 200% tevreden waren dan bleven we er zeker geen 20 jaarOok een proficiat voor de technici die de installatie .Snel , duidelijk , goeie prijs , direct beschikbaar bij het kleinste probleempje .Absoluut aan te raden
Toon VToon V
11:08 04 Sep 23
Zeer tevreden van het resultaat, de leidingen werden netjes weggewerkt en hun team ging proper en professioneel te werk.Enkele weken geleden een offerte aangevraagd via de website. Diezelfde dag nog opgebeld geweest en een afspraak gemaakt voor een plaatsbezoek van de zaakvoerder.David gaf ons (zeer) uitgebreid advies over de airco's met warmtepomp. We kregen ook onmiddellijk een duidelijke prijsindicatie.Even waren we nog in twijfel of de voorgestelde installatie niet te krachtig was voor onze behoeften, maar we hebben we beslist om hun advies te volgen en voldoende capaciteit te voorzien.Kortom, een aanrader om met dit bedrijf te werken!
Maxim RymenantsMaxim Rymenants
18:57 29 Aug 23
Enkele weken geleden Frigo Noel & David gecontacteerd voor een lucht-luchtwarmtepomp (monosplit) in de badkamer als hoofdverwarming. Meteen ook offerte gekregen aan een scherpe prijs. Na dikke twee weken werd het toestel al netjes geïnstalleerd door zeer vriendelijke mensen. Wij hebben gekozen voor een Mitsubishi, een merk dat zij standaard niet zelf aanbieden, maar dit was geen probleem.Alles werd zeer proper afgewerkt met een zwarte zinken regenpijp ipv een plastiek buis aan de buitengevel. Tot slot hebben de installateurs alles netjes achtergelaten en werd er nog een uitleg gegeven over het (weinige) onderhoud dat nodig was.Al bij al een top service en aanrader voor iedereen!
GLA_ LORREGLA_ LORRE
10:34 06 Jan 23
Op aanraden van mijn vader hebben deze jongens de airco's komen installeren.Professioneel en zeer vriendelijk en niet te vergeten zeer proper werk geleverd !Bij hun ben je niet zomaar klant maar ken je precies elkaar al jaren.Duidelijke uitleg over het gebruik wordt ook gegegven !Top top top !
js_loader
Waarom zijn onze klanten zo tevreden? Ontdek de werkwijze van Frigo Noël & David.
Geniet 5 waterdichte klantengaranties