Facebook

Koeling slagerijen

Slagerijen hebben nood aan vele soorten koeling, zowel vooraan in de winkel als achteraan in de werkruimtes. Frigo Noël & David presenteert zich als ervaren en vakbekwame totaalpartner voor uw professionele koel- en diepvriesinstallaties.
Voeding en horeca
Naast de koeling in slagerijen bouwden wij de voorbije 45 jaar een indrukwekkende referentielijst uit in bakkerijen, supermarkten, groenten- en fruitwinkels, serverrooms, restaurants, brasseries, cafés, snackbars en landbouwbedrijven. Wanneer u voor uw koeling kiest voor Frigo Noël & David, dan maakt u de juiste keuze.

Uitgebreid assortiment
Voor alle slagerijen hebben wij de juiste koeling in huis. Wij bieden een compleet assortiment, samengesteld uit alle denkbare installaties van verschillende gerenommeerde merken. Wij hebben koeling in alle stijlen, formaten, vormen en hoogtes.

Onze installaties passen in elke winkelinrichting. Ook voor de technische inrichting achteraan hebben wij de juiste oplossingen in huis. Wij werken uitsluitend samen met kwaliteitsmerken met koel- en vriesinstallaties voor intensief professioneel gebruik. U geniet van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Onderhoudspartner
Wij staan niet alleen garant voor een correct plaatsing waarbij we alle parameters van uw koeling instellen. Met Frigo Noël & David haalt u meteen ook een betrouwbare servicepartner in huis. Bij problemen komen wij meteen langs. Eén telefoontje volstaat. Bij dringende herstellingen kan u ons 24 uur op 24 uur bereiken. Wij beseffen hoe belangrijk de koeling is voor de goede werking van uw zaak. Dankzij onze 24/24 service kan u altijd op twee oren slapen. Ook voor preventief onderhoud of jaarlijkse nazichten kan u op ons rekenen.

Offerte?
Zoekt u een ervaren partner voor het installeren van uw professionele koelinstallaties? Contacteer Frigo Noël & David. Wij komen vrijblijvend langs en stellen onze verschillende mogelijkheden voor. Meteen maakt u ook kennis met onze persoonlijke aanpak. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

 

Website by Tonc +