Bakkerijen hebben voor hun verse producten verschillende soorten koeling nodig. Zowel in de winkelruimte vooraan als in de technische werkruimtes achteraan, wenst u professionele installaties waarop u kan vertrouwen. Met Frigo Noël & David kiest u voor een ervaren installateur en servicepartner voor uw professionele koel- en diepvriesinstallaties.
Tal van referenties
Niet alleen bakkerijen vertrouwen op ons voor hun koeling. De afgelopen 45 jaar realiseerden wij tal van koel- en diepvriesinstallaties in slagerijen, groenten- en fruitwinkels, supermarkten, serverrooms, restaurants, snackbars, brasseries, cafés en landbouwbedrijven. Met een keuze voor Frigo Noël & David, kiest u voor betrouwbaarheid.

Altijd een oplossing
Alle bakkerijen vinden in ons totaalassortiment de juiste koeling. Ons gamma bestaat uit alle denkbare koel- en diepvriesinstallaties van verschillende kwaliteitsmerken. U vindt bij ons koeling en diepvriezers in tal van stijlen, formaten, vormen en hoogtes. Welke stijl van inrichting uw winkelruimte ook heeft, gegarandeerd hebben wij passende installaties in huis. Ook voor de werkruimtes bieden wij tal van mogelijkheden. Onze koel- en vriesinstallaties zijn ontworpen en gemaakt voor zeer intensief en professioneel gebruik. Dankzij de lange levensduur en de hoge betrouwbaarheid geniet u van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Onze installaties zijn maximaal energiezuinig zodat ook uw energiefactuur er wel bij vaart.

Altijd stand-by
Wij garanderen niet alleen een correct plaatsing, ook voor het onderhoud en eventuele herstellingen kan u dag en nacht op ons rekenen. Zo komen we bij problemen meteen ter plaatse. Voor dringende herstellingen staan we 24 uur op 24 uur stand-by. De koeling vormt een onmisbaar gegeven in uw zaak. Dankzij onze permanentiedienst moet u zich hierover geen zorgen maken. Naast herstellingen bieden we ook een service voor het preventieve onderhoud en frequente controles.

Offerte?
Contacteer Frigo Noël & David. We komen zo snel mogelijk bij u langs.