Wij zijn pas tevreden als jij gelukkig bent
Scroll verder
Duidelijkheid en helderheid, zodat jij altijd weet waar jij aan toe bent. Dat is de rode draad doorheen de aanpak van Frigo Noël & David. En dat stellen onze klanten erg op prijs.

Stap 1

Op zoek naar advies over de juiste oplossing voor jouw huis of appartement? Zaakvoerder Noël komt geheel vrijblijvend bij jou langs.

Hij bekijkt je huidige situatie en polst naar je wensen op het vlak van verwarming en airconditioning.

Stap 2

Hij doet ter plaatse alle nodige berekeningen qua capaciteit. Je ontvangt meteen een gedetailleerde offerte met een heldere totaalprijs, afgestemd op jouw budget.

Stap 3

Uiteraard krijg je de nodige bedenktijd, bijvoorbeeld om onze prijs te vergelijken met andere partijen. Let wel: Frigo Noël & David werkt uitsluitend met kwaliteitsmerken en biedt 5 jaar garantie. Het is dus belangrijk om geen appelen met peren te vergelijken.

Stap 4

Ga je in op ons voorstel? Dan maken wij meteen een afspraak voor de plaatsing. Dat kan vaak reeds binnen de maand.

Stap 5

De installatie gebeurt uiterst professioneel, met eigen vakmensen en een minimum aan hinder.

Stap 6

Na plaatsing kan je vertrouwen op onze vermaarde naservice. Frigo Noël & David is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar. Bij noodgevallen komen wij meteen ter plaatse. Ook het onderhoud nemen wij graag op onze schouders.
Voor gratis advies en vrijblijvende offerte
Jij geniet 5 waterdichte klantengaranties
1
De beste prijs voor de beste merken, 5 jaar garantie inclusief.
Frigo Noël & David installeert enkel de merken Daikin, Panasonic en General. Omdat deze producten van topkwaliteit zijn, kunnen wij 5 jaar garantie aanbieden.

Door onze specialisatie in deze topmerken kennen wij de technologie als onze broekzak. Daar pluk jij ook de vruchten van, want onderhoud en herstellingen verlopen vlot en probleemloos.

Ook mooi meegenomen: door onze bevoorrechte relatie met deze merken, kunnen wij vaak een aantrekkelijke prijs onderhandelen voor de toestellen. En dat voordeel spelen wij graag door aan jou en onze andere klanten.
2
Heldere uitleg, zonder ingewikkelde en technische woorden.
Hoe beter je iets begrijpt, hoe eenvoudiger je het kan uitleggen, zei Albert Einstein.

Zaakvoerder David heeft liefst 45 jaar ervaring op de teller met verwarming en airconditioning. Hij kan dan ook in heldere mensentaal uitleggen welke oplossing het beste bij jou past, en waarom.

Daarom komt David altijd persoonlijk langs voor de eerste kennismaking en de offerte. Zo weet je meteen waar je aan toe bent, en kan je optimaal geïnformeerd een beslissing nemen.
3
Je mag ons 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bellen.
Ook al werkt Frigo Noël & David met topmateriaal en ervaren vaklui, de wet van Murphy¹ kan altijd toeslaan. Daarom kan je ons continu bereiken om een technieker langs te sturen.

Zo zit je in de winter nooit zonder verwarming en in de zomer nooit zonder airconditioning. En dat is een hele geruststelling.

¹Edward E. Murphy was een ruimtevaartingenieur. Toen hij bezig was aan de herstelling van een veiligheidssysteem, sprak hij de beroemde woorden: "als er iets fout kan gaan, dan zal het ook fout gaan".
4
Professionele installatie door ervaren vaklui.
Frigo Noël & David werkt nooit, never, jamais met installateurs in onderaanneming. Wij vertrouwen jouw project uitsluitend toe aan onze eigen vaklui Sven, David en Glenn.

Ook zaakvoerder David komt langs op de werf, om er mee voor te zorgen dat alles naar jouw wens verloopt.
5
Propere afwerking tot in de puntjes.
Onze vaklui waken zorgvuldig over het uitzicht van je woning. Een witte gevel wordt bijvoorbeeld afgewerkt met wit materiaal, bij een zinken dakgoot horen zinken leidingen.

Sven, David en Glenn voeren de werken ook uit met een minimum aan hinder voor jou en de andere bewoners. Na afloop wordt de werf piekfijn opgeruimd - tot een finale stofzuigbeurt toe.