Facebook

Lucht-water warmtepompen in regio Antwerpen

Met 45 jaar ervaring in koeltechnieken levert Frigo Noël & David de beste verwarmings- en koelsystemen voor jouw woning of zaak in Antwerpen en omgeving. Meer nog: wij kennen ook prima onze weg in de nieuwste trends en toepassingen. 

Met jouw lucht-waterwarmtepomp sla je twee vliegen in een klap  

Dat haar zuinige zusje, de lucht-luchtwarmtepomp, een dubbele functie (verwarmen en koelen) heeft, kom je elders te weten op onze site. Maar ook met de lucht-waterwarmtepomp tref je dubbel raak. Met dit type kan je namelijk: 

  1. de vloerverwarming van je woning aandrijven 
  1. je sanitair water voor douche en bad opwarmen 

 Een lucht-waterwarmtepomp is bijzonder geschikt voor een combinatie met vloerverwarming. Je kan de pomp onder bepaalde voorwaarden ook aansluiten op bestaande radiatoren. Voor het warme water heb je uiteraard ook een boiler nodig. Zo kan je op elk moment genieten van warm water in je woning. Beide functies – warm water én warme vloer – kan je combineren op één installatie. 

 Een lucht-waterwarmtepomp voor een ongezien rendement 

Energiezuinig verwarmen is vandaag de dag niet minder dan evident. Vloerverwarming in combinatie met een lucht-waterwarmtepomp is dan een prima keuze. Voeg daar nog zonnepanelen aan toe en je bent pas echt geweldig bezig.  

Een lucht-waterwarmtepomp stelt je in staat om te verwarmen aan nachttarief. Door je warmtepomp te koppelen aan zonnepanelen slaag je er zelfs in om honderd procent zelf te voorzien in je elektriciteit en je verwarming. 

Hoe werkt het systeem van een lucht-waterwarmtepomp precies 

Een lucht-waterpomp trekt warme lucht van buiten naar binnen. Ze voert de temperatuur nog op om er het water van het verwarmingssysteem of het sanitaire water mee te verwarmen.  

Een betaalbare oplossing is dat, met een relatief eenvoudige installatie. 

Onze experts komen graag langs bij jou in Antwerpen 

Van ons krijg je vrijblijvend een offerte voor jouw woonst in het Antwerpse. Wij geven je ook met plezier alle advies. 

Download onze folders 

Website by Tonc +