Lucht-lucht warmtepompen in regio Antwerpen  

Frigo Noël & David is dé specialist in warmtepompen voor uw woonst of handelsruimte in de ruime omgeving van Antwerpen.  

Direct en efficiënt verwarmen met een lucht-lucht warmtepomp
Snel opwarmen in de winter, efficiënt afkoelen in de zomer. Dat is het totaalplaatje van een lucht-lucht warmtepomp. Met één enkele installatie verwarm en koel je de ruimtes in je woning. Daarmee vervult de lucht-lucht warmtepomp zowel de taak van airco als van verwarming.  

Technisch is het systeem eigenlijk heel eenvoudig. Een warmtewisselaar trekt warme lucht van buiten naar binnen of stuurt die warme lucht juist naar buiten.  

Flexibele lucht-lucht verwarming voor elke ruimte 
Een absolute plus van een lucht-lucht warmtepomp is dat je er snel en flexibel mee kan verwarmen of koelen. Dat is bijvoorbeeld erg handig als je de temperatuur van de kinderkamer wil afregelen. Ook op jouw slaapkamer houd je het moeiteloos lekker koel.  

Voor vloerverwarming of radiatoren is een lucht-luchtpomp niet geschikt. Ze kan wel een aanvulling zijn op een lucht-water warmtepomp. De lucht-waterpomp voedt dan de vloerverwarming terwijl de lucht-luchtpomp bijwarmt of -koelt in bepaalde kamers.  

Een lucht-lucht aircoheater is bijvoorbeeld ook erg bruikbaar voor geconditioneerde opslagruimtes, waar de temperatuur constant op peil moet blijven. Frigo Noël & David heeft dan ook heel wat  professionele klanten in Antwerpen en regio. 

Minimaal energieverbruik, maximale energiewinst
Vergelijkende tests leveren het bewijs: met een lucht-lucht warmtepomp verwarm je een pak energiezuiniger dan met een klassiek verwarmings- of aircosysteem. De energie die je investeert in je warmtepomp komt in viervoud terug in kilowatt warmte of koeling.  

Bang voor de kosten van een grondboring? Niet relevant, want dat hoeft helemaal niet bij een lucht-lucht systeem. Een lucht-luchtpomp werkt met een binnen- en buitenunit. Die plaatsen we subtiel tegen de gevel of we werken ze weg in een wand. Functioneel én esthetisch! 

 

Gratis plaatsbezoek in heel provincie Antwerpen
Onze professionals komen graag bij jou langs om onze verschillende systemen toe te lichten.  

Maak hier een vrijblijvende afspraak