Facebook

De specialist in warmtepompen voor Antwerpen en regio

Overweeg je de plaatsing van een warmtepomp? Onze topmensen staan voor je klaar met het beste advies en een oplossing op maat voor jouw woning of zaak in Antwerpen en omgeving. 

 Ervaring en kwaliteit onder één warm dak 

 Frigo Noël & David dankt zijn uitstekende reputatie niet alleen aan 45 jaar ervaring in koeltechnieken. Wij leveren bovenal kwaliteit, overal in de provincie Antwerpen en in heel België. 

 Met onze warmtepompen doen we dat door: 

 We werken bovendien volledig naar jouw wensen en budget. Want wij zijn niet enkel vakmensen, wij kunnen ook buitengewoon goed luisteren. 

 Een warmtepomp als onmisbaar item voor jouw woonst 

Dacht je dat een warmtepomp luxe was? Verre van. Voor een hedendaagse woning, zaak of renovatieproject is verstandig verwarmen niet minder dan een must geworden. 

Met de warmtepompen van Frigo Noël & David: 

 Voor elk soort toepassing en project in het Antwerpse 

Wil je jouw warmtepomp integreren of in opbouw plaatsen? Ben je nieuw aan het bouwen of renoveer je? Kies je voor een warmtepomp lucht-lucht of voor een warmtepomp lucht-water? 

Wij doen wat nodig is. Jij krijgt de warmtepomp die precies past bij jouw project. 

En uiteraard adviseren onze professionals je optimaal in je keuze. 

 Waarom kiezen voor Frigo Noël & David? 

Hadden we al gezegd dat onze service ongeëvenaard is? Wij staan voor je klaar. En dan ook nog eens met de beste producten op de markt. Onszelf bewieroken doen we niet graag, maar we laten onze klantenlijst voor zichzelf spreken. 

 Wij komen vrijblijvend bij je langs 

 Vraag hier een gratis plaatsbezoek aan 

Website by Tonc +