Facebook

Advies

Advies

Altijd en overal de juiste installatie

Frigo Noël & David ondersteunt u met het juiste advies bij het selecteren van de passende installatie. Daarbij vertrekken we steeds van uw behoeftes en budget. Wij staan garant voor deskundig advies.

  1. Als eerste stap komen we vrijblijvend bij u langs om de specifieke situatie te bekijken en te luisteren naar uw verwachtingen. Samen zoeken we binnen onze uitgebreide mogelijkheden naar de juiste koel- of diepvriesinstallatie of warmtepomp.
  2. Op basis van het plaatsbezoek doen wij alle nodige calculaties en capaciteitsberekeningen. Wij werken een gedetailleerde offerte uit met een heldere totaalprijs. We kiezen steeds voor de meest efficiënte installaties met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Enkel kwaliteitsmerken komen in aanmerking voor uw project. Daarbij houden we ook rekening met een minimale hinder tijdens de realisatie.
  3. Wij komen opnieuw persoonlijk bij u langs om de voorgestelde technische oplossing en de prijsberekening te presenteren.
  4. Hopelijk kiest u voor Frigo Noël & David, waarna wij – volgens de vooropgestelde timing – het project zo snel mogelijk realiseren.

Website by Tonc +