Airco kopen voor in de slaapkamer

Een goede nachtrust, dat betekent heel wat. Slapen houdt je fit. Dus zorg je er beter voor dat je het doet in optimale omstandigheden. Wie tijdens de voorbije zomernachten lag te woelen in zijn bed, heeft het vast overwogen: een airco te kopen voor in de slaapkamer. Allerminst een gek idee, weten wij bij Frigo Noël & David. 

Airco kopen in de slaapkamer, een gezonde investering

 Loop jij ook nog rond met de fabel dat airco slecht zou zijn voor je gezondheid? Dan weten wij met zekerheid: het tegendeel is waar. Wil je echt een ‘gezonde nachtrust’ beleven, dan kies je voor airco in je slaapkamer. Moderne aircosystemen zijn immers echte luchtverfrissers. Ze koelen niet alleen de lucht, ze ontvochtigen, filteren en verversen die lucht ook. Door airco te kopen in je slaapkamer, beleef je dus niet alleen heerlijk koele nachten, je investeert letterlijk in je gezondheid. 

 Airco kopen in de slaapkamer, een investering die dubbel loont 

 Bij Frigo Noël & David houden we van efficiëntie. En van kwaliteit. Die combinatie leveren we met onze lucht-lucht warmtepompen. Een warmtepomp van dit type functioneert niet alleen als airco, ze verwarmt ook de ruimtes in je woning. Voor je slaapkamer betekent dit dat je in de winter gaat slapen bij aangename temperaturen. Daar zorgt jouw warmtepomp voor. In de zomer gaat het systeem over op koeling, volgens de door jouw ingestelde temperatuur.  

 Als je daarnaast weet hoe energiezuinig een lucht-luchtwarmtepomp wel is, dan weet je ook dat jouw investering zich dubbel en dik terugbetaalt.  

 Airco kopen in de slaapkamer doe je bij een professional 

 Een airco plaatsen laat je best over aan deskundigen. Zo kan je er van op aan dat je alle garanties krijgt en dat je lang (héél lang) geniet zal hebben van je installatie.  

Frigo Noël & David plaatst zowat dagelijks lucht-lucht warmtepompen voor airco en verwarming in slaapkamers. Wij beantwoorden met plezier al je vragen en geven je advies. 

 Maak hier een vrijblijvende afspraak