Zes goede redenen om een airco te kopen voor in huis

De airco systemen van Frigo Noël & David bewijzen zichzelf. Onze klanten kunnen ongetwijfeld nog tal van redenen opnoemen waarom je onze airco’s zou kopen voor in huis. Wij houden het hoofd koel en beperken ons hier tot zes.  

 

 1. Onze air conditioners staan garant voor kwaliteit 

  De airco installaties van Frigo Noël & David zijn van de hoogste kwaliteit. Wij werken enkel met de beste merken en met de meest betrouwbare systemen. Wil je een airco kopen voor in huis, dan kunnen mobiele, zeer compacte installaties een snelle en makkelijke oplossing lijken. Op termijn bewijs je jezelf hier echter geen dienst mee.  

 2.  Onze airco’s zijn uitermate energiezuinig

  Frigo Noël & David werkt met airco’s op basis van een lucht-lucht warmtepomp. Daarmee koel je jouw huis op een uiterst energiezuinige manier. Geen enkel traditioneel systeem kan het rendement van een lucht-lucht warmtepomp evenaren. 

 3.  Met onze aircoheaters koel en verwarm je tegelijkertijd

  Een lucht-lucht warmtepomp stelt je in staat om de temperatuur in je woning perfect af te regelen. Ook tijdens hete zomers houd je het heerlijk koel in huis. Maar wat meer is: bij koude buitentemperaturen verwarmt dit systeem je kamers ook.  

 4. Een airco houdt je huis gezond

  Wij maken komaf met de fabel dat airco’s ziek maken. Tenminste, onze airco’s doen dat niet. Integendeel, onze op en top moderne installaties zuiveren en ontvochtigen de lucht in je woning. 

 5. Een airco kopen voor in huis betekent jaar en dag plezier

  De airco’s van onze kwaliteitsmerken gaan lang mee. Heel lang zelfs: tot 15 jaar en meer. Je investering betaalt zichzelf dus probleemloos terug. 

 6. Met onze airco’s haal je meteen ook onze experts in huis

  Bij Frigo Noël & David maken wij een erezaak van goed advies en een onberispelijke service. Overweeg je een airco te kopen voor in huis, dan staan onze experts jou bij met raad en daad. 

 Vraag hier vrijblijvend een offerte aan