Wil je een air conditioner kopen, dan ga je beter niet over één nacht ijs. Een impulsieve aankoop tijdens hete dagen is geen goed idee. Je woning koelen, dat is een job voor professionals. Met de juiste installatie geniet je nog vele jaren van een huis dat perfect op temperatuur is. 

 Een air conditioner kopen, is een investering in de toekomst 

 Airco’s zijn geen speelgoed. Alleen op en top kwaliteitsvolle installaties maken de beloftes waar.  

Bij Frigo Noël & David werken we met air conditioners op basis van een lucht-lucht warmtepomp. Een bijzonder energievriendelijk systeem. Met een minimale input van elektriciteit bereik je het gewenste koelvermogen. Bovendien heeft de lucht-lucht aircoheater een ongekend voordeel: de airco koelt niet alleen je woning, maar verwarmt de kamers ook bij wanneer nodig. Zo investeer je in een duurzame oplossing voor het koelen én verwarmen van je woning. 

 Geef vooroordelen over airco’s geen kans 

 Maak je de verkeerde keus, dan worden alle (onterechte) vooroordelen tegenover airco’s waarheid: lawaaihinder, slechte geurtjes, goedkope verkoudheden… Frigo Noël & David garandeert je een installatie die honderd procent aan jouw verwachtingen voldoet.  

Onze airco’s: 

  • zijn quasi geruisloos 
  • laten geen ongewenste geurtjes achter 
  • kunnen jou absoluut niet ziek maken, integendeel 
  • ze filteren, verversen en ontvochten de lucht in je woning 

 Koop jouw air conditioner bij een expert 

 Dat zeggen we niet omdat wijzelf 45 jaar ervaring hebben in koeltechnieken. Al is dat natuurlijk niet onbelangrijk. Maar die ervaring leert ons vooral dat de ene installatie de andere niet is. En dat je jouw airco bovendien ook best laat plaatsen door een professional. [Text Wrapping Break]Zo ben je zeker dat: 

  • je het juiste systeem kiest voor jouw woning 
  • jouw airco correct is afgesteld en geïnstalleerd 
  • jij het recht op garantie bij de fabrikant niet verliest 
  • je geniet van de beste naservice 

 Krijg vrijblijvend advies bij het kopen van jouw air conditioner 

 Onze experts staan tot jouw beschikking met advies op jouw maat. 

 Maak hier een gratis afspraak