Zoekt u een installateur van een koeltoonbank in Antwerpen?

Frigo Noël & David specialiseert zich als koeltechnisch bedrijf al meer dan 45 jaar in de installatie en het onderhoud van koel- en vriestoestellen zoals een koeltoonbank. De volledige provincie Antwerpen vormt ons belangrijkste actieterrein. Wij werken zowel voor supermarkten, slagers, bakkerijen, buurtwinkels, horecazaken,… Voor onderhoud en herstellingen zijn wij 365 dagen per jaar bereikbaar. Interesse? Contacteer ons, wij komen vrijblijvend langs.

Elke bakker, slagerij, supermarkt of buurtwinkel in de provincie Antwerpen heeft nood aan een koeltoonbank. Frigo Noël & David ondersteunt deze bedrijven allereerst bij het maken van de juiste keuzes. Zo werken wij samen met verschillende kwaliteitsmerken om een totaalaanbod aan standaardmodellen te verzekeren. Daarnaast maken wij – indien gewenst – een koeltoonbank volledig op maat. In Antwerpen hebben wij op dit vlak tal van prachtige referenties. Bekijk enkele mogelijkheden.

Uw specialist voor koelen en vriezen

Wij helpen onze klanten uit de provincie Antwerpen niet alleen met een koeltoonbank. Indien gewenst kunnen wij u ook van dienst zijn met de levering, plaatsing en installatie van:

Onze oplossingen kenmerken zich altijd door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Zo zoeken wij voor elke behoefte naar de perfecte match tussen aankoopprijs, betrouwbaarheid en energiekost.

Dag en nacht op ons rekenen

U kunt bij problemen met uw koeltoonbank in de provincie Antwerpen dag en nacht rekenen op onze bijstand. Wij zijn 365 dagen op 365, 24 uur op 24 bereikbaar voor snelle herstellingen bij ernstige problemen die de goede werking van uw zaak in het gedrang brengen. Ook voor preventief onderhoud kunt u op onze diensten beroep doen.

We komen graag bij u langs

Zoekt u in de provincie Antwerpen een leverancier en servicepartner voor een koeltoonbank? Contacteer Frigo Noël & David en wij komen op afspraak ter plaatse met een overzicht van onze mogelijkheden. U krijgt vervolgens een compleet prijsvoorstel.