Gekoelde werktafels

Gekoelde werktafels vormen een onmisbaar instrument voor onder andere slagers, bakkers en traiteurs. Deze installaties laten toe om uw verse producten onmiddellijk na de bereiding onder het werkblad tijdelijk te koelen en stockeren. Contacteer Frigo Noël & David voor een vrijblijvende presentatie van onze mogelijkheden.

Meer dan 45 jaar
Frigo Noël & David specialiseert zich al meer dan 45 jaar in professionele koel- en diepvriesinstallaties.

Puur gebruiksgemak
Onze gekoelde werktafels combineren ergonomie, een laag energieverbruik en gebruiksgemak. Naast de gekoelde ruimtes onderaan bevatten sommige werkbanken ook nog speciale ongekoelde compartimenten. Andere functies zijn automatische ontdooiing, geventileerde koeling, vriezen of koelen en zelfsluitende deuren. U kiest de functies en compartimentering die bij uw behoeftes passen. Gegarandeerd vindt u in ons totaalassortiment de juiste gekoelde werktafel. Wij werken uitsluitend samen met kwaliteitsmerken die garant staan voor een jarenlang zorgeloos gebruik. Onze installaties blinken uit in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Onderhoudspartner
Wij staan niet alleen garant voor een correct plaatsing van uw gekoelde werktafel. Met Frigo Noël & David kiest u ook voor een betrouwbare en ervaren servicepartner. Bij problemen zijn we slechts één telefoontje van u verwijderd. Wij bieden een 24 uur op 24-service voor dringende herstellingen. Een gekoelde werktafel vormt een onmisbaar gegeven in uw zaak. Bij problemen zorgen wij binnen enkele uren voor de juiste oplossing. U kan ons ook altijd inschakelen voor preventief onderhoud of frequente nazichten.

Wenst u een vrijblijvende offerte?
Als u een ervaren en betrouwbare installateur én servicepartner zoekt voor een professionele gekoelde werktafel, dan bieden wij graag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen persoonlijk bij u langs en stellen onze verschillende mogelijkheden voor. Meteen ontdekt u ook onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Contacteer ons en we maken zo snel mogelijk een afspraak.