Koeltoog

Wilt u een koeltoog aanschaffen voor in uw winkel of supermarkt? Dit soort vitrines zijn ideaal voor het koel bewaren van uw producten terwijl klanten tegelijkertijd uw assortiment kunnen bekijken.

Frigo Noël & David
Welkom bij Frigo Noël & David in Booischot: de beste keus als u de aankoop van een koeltoog overweegt. Hier vindt u bijvoorbeeld speciale koelvitrines voor in een patisserie. Daarnaast bieden wij verschillende geventileerde koeltogen en koelkasten.

Wij houden ons bezig met verschillende koelsystemen zoals airconditioning en ventilatie. Daarnaast verkopen wij voor diverse doeleinden koel- en vrieskamers. Deze worden naar uw wensen en op maat gemaakt. Ook de service vindt Frigo Noël & David erg belangrijk. Zo zijn wij nadat u bij ons een product heeft aangeschaft, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar voor het onderhoud.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in een koeltoog van Frigo Noël & David uit Booischot, nabij Antwerpen? Op onze website kunt u verschillende koelvitrines bekijken. Ook kunt u hier uw gegevens achterlaten waarna wij met u contact opnemen.