In Antwerpen op zoek naar een ervaren installateur van een vriescel?

Zoekt u als restaurant, frituur, traiteurzaak, supermarkt, bakkerij, slagerij,… een installateur van een kwaliteitsvolle vriescel in de provincie Antwerpen? Dan bent u bij Frigo Noël & David aan het juiste adres. Wij beschikken over meer dan 45 jaar ervaring en installeerden in talrijke bedrijven in Antwerpen een professionele vriescel. Contacteer ons vrijblijvend.

Voor een horecazaak vormt een vriescel vaak de belangrijkste plaats van een bedrijf. Hier bewaart u uw kostbare grondstoffen of afgewerkte producten. Kies dan ook voor een ervaren partner voor de installatie en het onderhoud van uw vriescel in de provincie Antwerpen.

Aanvullend op een vriescel hebt u als onderneming in de provincie Antwerpen mogelijk ook nood aan onderstaande koel- en vriestoestellen:

Naast de talrijke standaardmogelijkheden kunt u ook kiezen voor maatwerk.

Verschillende kwaliteitsmerken

Wij selecteerden verschillende kwaliteitswerken waarmee we al jarenlang nauw samenwerken. Elk merk kenmerkt zich door een voortreffelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Volledige service

Wij bieden een volledige service voor de realisatie van uw vriescel in de provincie Antwerpen. Allereerst mag u op ons rekenen voor het nodige deskundig advies en alle vereiste calculaties voor een vriescel met een maximaal rendement en een minimale energiekost. Daarnaast nemen wij de volledige installatie op ons, inclusief de noodzakelijke elektriciteitsvoedingen wanneer deze nog niet aanwezig zijn.

Permanent beschikbaar

Uw vriescel moet volcontinu draaien of uw ingevroren producten worden waardeloos. In de volledige provincie Antwerpen bieden wij dan ook een permanentiedienst. 365 dagen op 365. 24 uur op 24. Eén telefoontje en wij komen bij ernstige problemen meteen ter plaatse om het technisch defect op te lossen.

Nodig ons vrijblijvend uit

Nood aan een vriescel in de provincie Antwerpen? Contacteer Frigo Noël & David. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse. We bekijken dan samen meteen de technische mogelijkheden. Vervolgens werken we een volledig prijsvoorstel uit.