Ben je in Vlaams-Brabant op zoek naar een installatiebedrijf om je bestaande, oude verwarming te vervangen? Vertrouw dan op het vakmanschap van Frigo Noël. Vanuit onze thuisbasis in Booischot vervangen wij verwarming in heel de provincie Vlaams-Brabant. Wij specialiseren ons in het vervangen van oude stookolieketels op gas of stookolie door een moderne, energiezuinige warmtepomp. Een warmtepomp is een uitermate betrouwbare verwarming en verbruikt zeer weinig elektriciteit, en wordt daardoor beschouwd als een vorm van alternatieve energie. Meer weten over het vervangen van oude verwarming in Vlaams-Brabant. Nodig Frigo Noël uit voor een vrijblijvend plaatsbezoek. Maak hier je afspraak.

Wanneer je oude verwarming niet meer voldoet, is het belangrijk om deze tijdig te vervangen. Tal van oude verwarmingsketels op stookolie of aardgas verbruiken bijzonder veel en behalen een pover rendement. Wanneer je deze vervangt door een uiterst energiezuinige warmtepomp, dan verdient deze investering zich verrassend snel terug.

Voor het vervangen van verwarming in Vlaams-Brabant heb je de keuze uit een lucht-water warmtepomp of een lucht – lucht warmtepomp. Beide types warmtepompen verbruiken slechts weinig elektriciteit en bereiken een hoge rendement. Bij een lucht – water warmtepomp verwarmt de warmtepomp water op dat je kan gebruiken voor het voeden van je radiatoren of voor vloerverwarming. Daarnaast warmt deze warmtepomp ook je sanitair water. Deze warmtepomp is perfect voor het vervangen van een bestaande verwarming.

Een lucht – lucht warmtepomp verwarmt rechtstreeks een ruimte door het inblazen van warme lucht. Dit type van warmtepomp heeft het voordeel dat je dezelfde installatie in deze zomer kan gebruiken om een kamer te koelen. Je kan beide types perfect in één woning combineren: een lucht – water warmtepomp voor de verwarming van de benedenverdieping én het sanitair warm water. Een lucht – lucht warmtepomp voor het verwarmen en koelen van de slaapkamers op de bovenverdieping.

Waarom Frigo Noël voor het vervangen van verwarming in Vlaams-Brabant?

Vertrouw het vervangen van je verwarming in Vlaams-Brabant toe aan Frigo Noël. Je kiest voor een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring onder leiding van zaakvoerder David Petit. David volgt samen met zijn zoon David junior persoonlijk elk project op. Je mag rekenen op kwaliteitsvolle systemen van de gekende A-merken, vakkundig geplaatst en piekfijn afgewerkt. Bovendien krijg je een snelle naservice. Ontdek hier alles over onze werkwijze voor advies op maat.

Je oude verwarming in Vlaams-Brabant laten vervangen? Frigo Noël komt langs voor een plaatsbezoek en een bespreking van je verwachtingen. Maak hier je afspraak.