Is je bestaande verwarming versleten en moet je deze dringend laten vervangen? Frigo Noël uit Booischot (provincie Antwerpen) staat garant voor een totaalservice. Wij specialiseren ons in het plaatsen van energiezuinig warmtepompen in de provincie Antwerpen om bestaande oude verwarming te vervangen. Met een lucht – water warmtepomp haal je een totaaloplossing in huis die zowel je radiatoren van warm water voorziet als die je sanitair water opwarmt. Woon je in Antwerpen en wil je jouw bestaande verwarming laten vervangen? Maak hier je afspraak voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Er bestaan tal van redenen om je oude verwarming te vervangen. Mogelijk raakt deze door de ouderdom versleten en functioneert deze niet meer naar behoren.

Sommige mensen renoveren hun woning, waarbij ze van de gelegenheid willen gebruikmaken om ook hun verwarming te vervangen. Wanneer je voor het vervangen van je verwarming in de provincie Antwerpen kiest voor een warmtepomp, dan maak je gegarandeerd de juiste keuze.

Waarom een warmtepomp?

Een warmtepomp wordt dankzij de energiezuinigheid beschouwd als een bron van alternatieve energie. Eén kilowatt aan geïnvesteerde energie om de warmtepomp te laten functioneren, wordt omgezet in vier eenheden aan warmte.

Wanneer je een warmtepomp combineert met fotovoltaïsche zonnepanelen, dan heb je gratis energie. De elektriciteit die je opwekt via de zon, gebruik je vervolgens voor het laten functioneren voor je verwarming.

Kiezen voor een lucht – water warmtepomp

Voor het vervangen van je oude verwarming is een lucht – water warmtepomp een uitstekende energiezuinige optie die zichzelf razendsnel terugbetaalt. Dat hebben talrijke realisaties in de provincie Antwerpen al meer dan afdoende bewezen.

Bij een lucht – lucht warmtepomp wordt de warme lucht – of de afgekoelde lucht – via binnenunits rechtstreeks in de ruimte geblazen. Een lucht – water warmtepomp werkt onrechtstreeks, zoals een traditionele verwarming. Het warme water wordt gebruikt voor het voeden van de traditionele radiatoren of vloerverwarming. Daarnaast kan deze warmtepomp ook ingezet worden voor het opwarmen van het sanitair water, wat in vele gevallen ook een functie is van de verwarmingsinstallatie.

Je verwarming in Antwerpen laten vervangen door Frigo Noël

Wanneer je in Antwerpen je verwarming wilt laten vervangen, dan moet je zeker aankloppen bij Frigo Noël. Wij zijn een installatiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring. Naast een piekfijne installatie van kwaliteitsinstallaties mag je rekenen op een sterke naservice. Lees hier meer over ons en onze werkwijze voor het uitwerken van een installatie op maat.

Je verwarming in Antwerpen laten vervangen? Frigo Noël komt vrijblijvend langs voor een technische inspectie. Maak hier je afspraak.