Wanneer je door Frigo Noël een warmtepomp laat installeren, dan heb je meteen een airco die kan koelen en verwarmen. Een moderne lucht – lucht warmtepomp heeft deze dubbele functie. ’s Zomers gebruik je de warmtepomp als airco om te koelen, in de winter zet je dezelfde installatie in om je woning te verwarmen. Vertrouw op de decennialange ervaring van installatiebedrijf Frigo Noël uit Begijnendijk. Naast professionele koelinstallaties plaatsen we al vele jaren airco in de vorm van een warmtepomp die kan koelen en verwarmen. Maak hier je afspraak voor een plaatsbezoek.  

Steeds meer mensen raken overtuigd van de mogelijkheden van een warmtepomp. Naast een lucht – water warmtepomp die warm water opwekt voor het sanitair en je radiatoren, bestaat er ook een zogeheten lucht – lucht warmtepomp. Deze warmtepomp werkt uitermate energiezuinig. Voor één kilowatt elektriciteit die je in het toestel investeert, krijg je maar liefst 4 kilowatt aan warmte of afkoeling terug.

Airco die kan koelen en verwarmen? Een warmtepomp!

Een moderne lucht – lucht warmtepomp is in feite een uiterst energiezuinige airco, waarmee je naast koelen ook ruimtes kan verwarmen. Dit gebeurt via het rechtstreeks inblazen van warme of koele licht langs de binnenunits.

Deze binnenunits staan via koperen leidingen in verbinding met een buitenunit. Deze buitenunit wordt discreet op het dak geplaatst of aan een muur opgehangen. Er kunnen meerdere binnenunits verbonden worden met één buitenunit.

Kies voor vakmanschap, kies voor Frigo Noël

Wanneer je een airco wilt laten installeren die naast koelen ook kan verwarmen, dan ga je best in zee met een ervaren installatiebedrijf als Frigo Noël. Wij beschikken over meer dan 45 jaar ervaring en behoren tot de pioniers wat betreft de installatie van warmtepompen.

Naast een piekfijne installatie van alle toestellen en leidingen, mag je ook rekenen op een snelle naservice. Wij installeren alleen uiterst energiezuinige warmtepompen van het kwaliteitsmerk General. Daarnaast plaatsen we op vraag ook de merken LG, Panasonic en Daikin. Ontdek hier onze werkwijze voor advies op maat.

Airco installeren die naast koelen ook kan verwarmen? Maak nu je afspraak met Frigo Noël uit Booischot.