Met een lucht – water warmtepomp van Daikin maak je gegarandeerd de juiste keuze. Daikin behoort tot de absolute pioniers voor de ontwikkeling van een lucht-water warmtepomp. Voor een vakkundige installatie van een lucht – water warmtepomp van Daikin kan je rekenen op de jarenlange ervaring van Frigo Noël uit Booischot. Wij zijn een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf dat naast professionele koel- en vriesinstallaties ook warmtepompen installeert. Prijs weten voor de installatie van een lucht – water warmtepomp van Daikin? Contacteer Frigo Noël voor een plaatsbezoek.

Waarom kiezen voor een lucht-water warmtepomp van Daikin?

Met een lucht – water warmtepomp van Daikin kies je voor een uiterst energiezuinige verwarmingsinstallatie van je woning. Een lucht – water warmtepomp wordt binnen de EPB-verslaggeving erkend als een bron van hernieuwbare energie. Zo heeft een lucht – water warmtepomp een beperkte hoeveelheid elektriciteit nodig om je sanitair warm water op temperatuur te brengen én om je radiatoren of vloerverwarming te voeden met warm water. Zo vormt een lucht – water warmtepomp de perfecte combinatie met vloerverwarming, meteen ook de reden waarom we deze warmtepomp vaak in nieuwbouwprojecten installeren.

Een lucht – water warmtepomp van Daikin levert voor één eenheid elektriciteit maar liefst vier eenheden warmte af. Dit is een enorm hoog rendement, veel hoger dan de meest moderne verwarmingsketels op gas of stookolie. Deze elektriciteit kan je met fotovoltaïsche zonnepanelen nog eens op een hernieuwbare manier opwekken. Op die manier ben je volledig energieonafhankelijk.

Waarom kiezen voor het kwaliteitsmerk Daikin als je een lucht – water warmtepomp laat plaatsen?

Vanuit de enorme expertise in traditionele aircosystemen stond Daikin mee aan de wieg voor de ontwikkeling van uiterst energiezuinige warmtepompen, waarvan de lucht – water warmtepomp slechts één type is.

Samen met General behoort Daikin tot de absolute topmerken wereldwijd. Binnen zijn gamma heeft Daikin een aangepaste warmtepomp voor elke behoefte. Bij Frigo Noël mag je rekenen op het juiste advies voor de juiste warmtepomp. Ontdek hier onze werkwijze voor het geven van het juiste advies.

Wij plaatsen warmtepompen in de volledige provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en de aangrenzende regio’s. Met Frigo Noël kies je voor een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring. De zaakvoerder David Petit is nog dagelijks mee actief op de werf.

Een lucht – water warmtepomp van Daikin laten plaatsen? Contacteer Frigo Noël voor een plaatsbezoek.