Is je oude CV ketel versleten en moet je deze dringend vervangen? Kies dan voor de talrijke voordelen van een warmtepomp. Een warmtepomp heeft tal van troeven om een oude CV ketel te vervangen. Zo verdient deze investering zichzelf snel terug dankzij de veel lagere energiefactuur in vergelijking met oude ketels die functioneren op stookolie of gas. Een lucht-water warmtepomp kan je gebruiken voor het voeden van je verwarmingsinstallatie én het opwarmen van je sanitair water. Een lucht – lucht warmtepomp blaast rechtstreeks warme of koude lucht in de ruimtes.

Overweeg je een oude en versleten CV ketel te laten vervangen door een warmtepomp? Nodig dan Frigo Noël uit voor een afspraak ter plaatse. Wij komen langs en analyseren de bestaande situatie. We bekijken hoe het vervangen van je CV ketel door een warmtepomp het best gebeurt. Daarbij lichten we grondig de voordelen en mogelijkheden toe van de verschillende types van warmtepompen. Ook een combinatie van een lucht – water warmtepomp met een lucht – lucht warmtepomp behoort tot de opties.

Met een lucht – water warmtepomp kan je de bestaande radiatoren voeden en het sanitair water opwarmen. Een lucht – lucht warmtepomp verwarmt of koelt rechtstreeks de ruimte, zonder gebruik van radiatoren.

Na het plaatsbezoek ontvang je een technisch voorstel, inclusief prijsofferte. Wij beschikken over meer dan 45 jaar ervaring als installatiebedrijf. Al sinds de opkomst van warmtepompen voor koelen en verwarmen van woningen, specialiseren wij ons in dit vakgebied. Elke installatie wordt opgevolgd en uitgevoerd door zaakvoerder David Petit. Je mag bovendien rekenen op een sterke naservice.

Ontdek hier onze werkwijze voor de juiste installatie.

Totaalservice voor vervangen CV ketel door warmtepomp

Wanneer je Frigo Noël je CV ketel laat vervangen door een warmtepomp, dan mag je rekenen op een totaalservice. Wij zorgen voor het verwijderen van de bestaande CV ketel, passen alle leidingen aan, plaatsen nieuwe leidingen en installeren vakkundig zowel de binnen- als de buitenunits van de warmtepomp.

Is het mogelijk om jouw oude CV ketel te vervangen door een warmtepomp? Maak nu je afspraak met Frigo Noël uit Booischot.