Ben je in de provincie Antwerpen op zoek naar een specialist voor het installeren van airco? Kies dan voor het vakmanschap van Frigo Noël uit Booischot. Als koeltechnisch bedrijf uit Antwerpen specialiseren wij ons al meer dan 45 jaar in airco en professionele koeltechnieken. In tal van particuliere woningen in de provincie Antwerpen installeerden wij de afgelopen jaren airco in de vorm van een lucht – lucht warmtepomp. Hedendaagse warmtepompen hebben vrijwel allemaal de dubbele functie om een ruimte zowel te koelen als te verwarmen. Nood aan airco in Antwerpen? Contacteer Frigo Noël voor een plaatsbezoek.

Een lucht – lucht warmtepomp als de perfecte airco

Een lucht – lucht warmtepomp is de perfecte airco voor een particuliere woning. De technologie is in aangepaste vorm ook toepasbaar voor grote gebouwen. Je kan de werking van een warmtepomp vergelijken met een koelkast. Met een minimale hoeveelheid elektriciteit wordt de energie in de buitenlucht naar een hogere of lagere temperatuur gebracht én in de ruimte geblazen. Op die manier heeft een warmtepomp de dubbele functie van koelen en verwarmen. Voor één eenheid elektriciteit krijg je vier eenheden warmte of koeling terug.

Om het systeem te laten functioneren, heb je een binnen- en een buitenunit nodig. De buitenunit krijgt een plaats op het dak of tegen een gevel. Via koperen leidingen maken we de verbinding tussen de buitenunit en één of meerdere binnenunits. Deze leidingen werken we daarbij discreet weg in valse plafonds, de zolder, kruipkelder,…

Waarom je airco in Antwerpen laten installeren door Frigo Noël?

Frigo Noël bouwde de afgelopen 45 jaar een schat aan ervaring op als koeltechnisch bedrijf. Elke opdracht wordt nog persoonlijk opgevolgd door zaakvoerder David Petit en zijn zoon David junior. Lees hier meer over ons.

Er wordt gewerkt met warmtepompen van de gerenommeerde kwaliteitsmerken General, Daikin,…. Je mag rekenen op advies op maat, volledig afgestemd op jouw situatie. Ontdek hier onze werkwijze.

Airco laten installeren in Antwerpen. Contacteer ons voor advies en een plaatsbezoek.