Waarom kiezen voor een warmtepomp van General?

Scroll verder

 

Tal van verschillende merken brachten de afgelopen jaren zelfontwikkelde warmtepompen op de markt. De consument ziet stilaan door het bos de bomen niet meer. Kies daarom voor één van de pioniers: General.

 

Waarom is het belangrijk om voor een A-merk te kiezen? Het aankopen van een warmtepomp is een belangrijke investering die ook de nodige installatiekosten met zich meebrengt. U moet er dan ook op kunnen vertrouwen dat de warmtepomp effectief het beloofde vermogen levert en dat deze een lange levensduur bereikt. Alleen dan geldt de terugverdientijd van ongeveer 4 jaar en bespaart u jarenlang op uw maandelijkse energiefactuur.

 

General?

General is een merk dat toebehoort aan de Japanse bedrijvengroep Fujitsu General. Zij zijn al jarenlang marktleider in airconditioning en warmtepompsystemen. De eerste warmtepomp die General ontwikkelde, dateert al van 1976.

 

Doorheen de jaren perfectioneerden zij steeds verder hun systemen. Zo bouwde General heel wat ervaring op in Scandinavië, waar het klimaat gekenmerkt wordt door uiterst strenge winters.

 

Koel en verwarmen

General heeft vandaag een uitgebreid gamma AircoHeaters (lucht – lucht) en lucht-water warmtepompen op de markt. Hiermee bevestigt ze eens te meer zijn rol als pionier in de inverter- en warmtepomptechnologie waarbij één systeem zowel kan koelen als verwarmen. Een warmtepomp van General creëert in elk seizoen het juiste binnenklimaat.

 

General kenmerkt zich door doorgedreven eigen onderzoek en ontwikkeling, aangevuld met de Japanse zin voor perfectie.

 

Op zoek naar een installateur met jarenlange ervaring in de warmtepompen van General?Contacteer Frigo Noël & David.