Een scherpe prijs voor een warmtepomp lucht-water gegarandeerd

Bij Frigo Noël & David mag u rekenen op een uiterst scherpe prijs voor de installatie van een warmtepomp lucht-water. Dit type van warmtepompen haalt de warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor het opwarmen van sanitair warm water of het warm water in uw centrale verwarming (radiatoren of vloerverwarming). Wij zijn een koeltechnisch bedrijf met meer dan 45 jaar ervaring dat u de beste prijs garandeert voor een kwaliteitsvolle warmtepomp lucht-water. Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Met een warmtepomp lucht-water verzekert u zichzelf tegen een lage prijs van warm water. Zo wordt de warmte uit de buitenlucht gehaald om deze via een warmtewisselaar over te dragen aan het sanitair warm water of het water voor het verwarmingscircuit. De warmte gaat daarbij door de warmtepomp die met een factor vier de hoeveelheid warmte vermenigvuldigt. Hiervoor verbruikt de warmtepomp slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit. U realiseert met een warmtepomp lucht-water dan ook een enorme besparing op uw maandelijkse verwarmingsfactuur. Dit type warmtepomp kunt u ook gebruiken voor het verwarmen van buitenzwembaden in de tussenseizoenen.

Kwaliteitsmerken

Wij werken zeer intensief samen met het Japanse kwaliteitsmerk Fujitsu General, in Europa de marktleider op vlak van warmtepompen. U mag met dit merk rekenen op een uitstekende verhouding tussen kwaliteit en prijs voor uw warmtepomp lucht-water. Ook andere kwaliteitsmerken zoals Daikin, LG en Mitsubishi behoren tot onze mogelijkheden.

De volledige klus

Wanneer u Frigo Noël & David inschakelt, klaren wij de volledige klus. Dit begint allereerst met de engineering en de calculatie van het volledige systeem. Vervolgens plaatsen wij de buitenunit vlakbij de warmtepomp tegen een buitenmuur of op het dak. Deze buitenunit haalt de warmte van buiten naar de warmtepomp binnen. Wij installeren op een vakkundige manier alle nodige kabels en leidingen, alsook de muurdoorvoeren. Wij werken alles volledig gebruiksklaar af.

Wenst u een prijs voor een warmtepomp lucht-water. Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend langs.