Facebook

Warmtepomp aircosysteem

Bent u op zoek naar een warmtepomp in een aircosysteem voor in uw kantoor, winkel of woonhuis? U wilt de keuze hebben uit verschillende warmtepompen.

Veel keuzemogelijkheden
Welkom bij Frigo Noël & David nabij Antwerpen; uw verkoper van een warmtepomp en aircosysteem. Bij ons hebt u veel keuzemogelijkheden. Zo beschikken wij over een cassette, multiplits en plafondbovenbouw waterpomp. Ook hebben wij een zwaarder type airconditioning met koudwatersysteem wat ideaal is voor industrie.

Daarnaast verkopen wij ook ventilatoren zoals een dakventilator. Al meer dan 45 jaar is Frigo Noël & David actief op het gebied van koelingen. Al die jaren staan wij al bekend om de goede service. Als u namelijk bij ons een product koopt, staan wij 24 uur per dag en alle dagen van het jaar beschikbaar voor onderhoud. Naast airconditioning en ventilatie verkopen wij ook koel- en vriescellen en verschillende koelkasten en –vitrines.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in een warmtepomp en aircosysteem van Frigo Noël & David? Kijk rustig verder op onze website waar u meer informatie over onze producten kunt vinden. Natuurlijk helpen wij u graag ook persoonlijk verder. U kunt dan bellen naar: (0032) 015 22 41 79 of kom eens langs bij ons in Booischot!

 

 

Website by Tonc +