Wandkoeling Antwerpen

Nood aan een wandkoeling in Antwerpen?

Zoekt u een gespecialiseerde installateur en leverancier van wandkoeling in de provincie Antwerpen? Frigo Noël & David uit Booischot beschikt over meer dan 45 jaar ervaring als koeltechnisch bedrijf. Wij installeerden al wandkoeling in de provincie Antwerpen bij talrijke supermarkten, slagers, bakkers,…

Steeds meer bakkers, ook in de provincie Antwerpen, installeren wandkoeling om naast bakkersproducten ook charcuterie of andere gekoelde producten aan te bieden. Slagers gebruiken wandkoeling dan weer om bereide gerechten te bewaren en te verkopen. Ook in supermarkten mag wandkoeling voor zelfbediening uiteraard niet ontbreken. Telkens hebben deze bedrijven nood aan een gespecialiseerde partner die allereerst de juiste installatie levert én vervolgens ook instaat voor het verdere onderhoud en herstellingen. Wij bieden zowel open als gesloten wandkoeling.

In vele gevallen bieden wij ook de mogelijkheid van maatwerk.

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken die uitmunten op vlak van prijs/kwaliteitsverhouding en energiezuinigheid. Om u de beste oplossingen te kunnen aanbieden, werken wij nauw samen met onze leveranciers.

Ook onderhoud en herstellingen

Onze service begint met het juiste advies voor een weloverwogen keuze van uw wandkoeling. Vervolgens plaatsen wij het toestel en zorgen we voor alle nodige elektriciteitsaansluitingen. Tenslotte mag u 365 dagen op 365, 24 uur op 24 rekenen op een herstelservice. Bij ernstige problemen komen we meteen ter plaatse zodat uw waardevolle goederen niet verloren gaan.

Wenst u een prijsvoorstel?

Wenst u een wandkoeling te plaatsen in uw supermarkt, slager, bakkerij,… in Antwerpen? Aarzel niet en contacteer Frigo Noël & David voor een plaatsbezoek. We stellen graag alle mogelijkheden aan u voor. Vervolgens ontvangt u een helder en gedetailleerd prijsvoorstel.