Koeltoog bakkerij

De koeltoog vormt één van de belangrijkste elementen in een bakkerij. Wanneer u als bakkerij voor uw koeltoog in zee gaat met Frigo Noël & David, dan maakt u de juiste keuze. Wij leveren, plaatsen én onderhouden professionele koel- en diepvriesinstallaties in bakkerijen, slagerijen, supermarkten, snackbars, restaurants, supermarkten,… Bekijk enkele voorbeelden van onze koeltogen.

Uitgebreid assortiment
Voor elke bakkerij hebben wij de juiste koeltoog in huis. Wij bieden een compleet assortiment, samengesteld met koeltogen van verschillende gerenommeerde merken. Wij hebben koeltogen in alle stijlen, formaten, vormen, hoogtes,… Met onze koeltoog houdt u uw verse producten koel volgens de ingestelde temperatuur. Bovendien ligt alles mooi gepresenteerd voor uw klanten.

Gespecialiseerde partner
Wanneer u kiest voor Frigo Noël & David, dan haalt u meteen ook een betrouwbare servicepartner in huis. Wij installeren de koeltoog zodat deze meteen gebruiksklaar is. Ook over het verdere onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Eén telefoontje en wij komen zo snel mogelijk langs. Bij plotselinge defecten kan u ons altijd bereiken, ’s avonds en in het weekend. Wij beseffen hoe belangrijk een koeltoog is voor de werking van uw bakkerij en komen dan ook meteen langs. Dankzij deze service 24/24 kan u steeds op oren slapen.

Contacteer ons
Zoekt u een partner voor de installatie, het onderhoud en eventuele herstellingen van uw professionele koelinstallatie? Aarzel niet en contacteer Frigo Noël & David voor een vrijblijvende afspraak. Wij stellen dan onze verschillende mogelijkheden voor en presenteren u onze manier van werken. Wij beschikken over meer dan 45 jaar ervaring. We ontplooien onze activiteiten vooral in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.