Koeltechnisch bedrijf

Meer dan 45 jaar ervaring als koeltechnisch bedrijf

Frigo Noël & David uit Booischot (provincie Antwerpen) bouwde de afgelopen 45 jaar een schat aan ervaring op als koeltechnisch bedrijf. Zowel particulieren, horecazaken, winkels als ondernemingen kunnen ons op rekenen voor een brede waaier aan dienstverleningen.

Koeling & diepvries

Als koeltechnisch bedrijf richten we ons in de eerste plaats op alles wat met koelen en diepvriezen te maken heeft. Belangrijke klanten hiervoor zijn horecaondernemingen, voedingsverwerkende bedrijven, supermarkten, traiteurs, bakkerijen, slagerijen,…

Wij bieden zowel standaardmodellen aan van een brede waaier aan kwaliteitsmerken als volledig maatwerk.

Warmtepompen

Ook voor het plaatsen van warmtepompen van het type lucht – lucht en lucht – water kunt u op onze expertise als koeltechnisch bedrijf rekenen. Wij plaatsen zowel particuliere installaties als installaties in winkels, serverrooms,… Wij integreren de binnenunit probleemloos in valse plafonds, muurwanden, kasten,… zodat slechts een rooster visueel overblijft.

Warmtepomp lucht – lucht

Een warmtepomp lucht – lucht koelt op een uiterst milieuvriendelijke manier uw ruimtes in de zomer en verwarmt deze in de winter.

Warmtepomp lucht – water

Een warmtepomp lucht – water dient voor het verwarmen van sanitair water of het voeden van radiatoren of vloerverwarming. Ook hier kiest u voor een uiterst energiezuinige verwarmingsmethode.

Altijd het juiste advies

Met Frigo Noël & David kiest u voor een ervaren koeltechnisch bedrijf dat nauw samenwerkt met zijn kwaliteitsleveranciers. Daardoor kunt u altijd rekenen op het juiste technisch advies. Samen met u selecteren wij de installatie die volledig aan uw wensen voldoet.

24 uur op 24

Problemen met uw koelinstallatie of warmtepomp? Een ervaren en klantgericht koeltechnisch bedrijf bewijst zijn waarde vooral bij een technische panne. Wij zijn 365 dagen op 365, 24 uur op 24 bereikbaar voor dringende interventies.

Interesse?

Interesse in Frigo Noël & David als koeltechnisch bedrijf? Contacteer ons voor een vrijblijvende bespreking van uw project. Wij werken graag een technisch voorstel met prijsofferte uit.