Koeltechniek winkel

Voor al uw koeltechniek gaat u naar de winkel van Frigo Noël & David in Booischot, nabij Antwerpen. Wij verkopen koel- en vriescellen, airconditioningsystemen en ventilatoren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud van al het materiaal.

Koelkamers, airco en ventilatie
Voor koeltechniek zit u goed bij onze winkel. Wij leveren koel- en vrieskamers die op maat en naar uw wensen worden gemaakt. Ook hebben wij in ons assortiment diverse koelkasten en koelvitrines. Deze staan in verschillende Belgische winkels en supermarkten zoals Prima Supermarkten. Ook verkopen wij airconditioningsystemen voor winkels, privégebruik en fabrieken. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor ventilatoren zoals dakafzuig- en daktoevoerventilatie. Nadat u bij ons uw koelinstallatie heeft aangeschaft, zijn wij voor het onderhoud 24 uur per dag en 365 dagen voor u beschikbaar; ook op feestdagen

Meer informatie?
Meer informatie over koeltechniek en onze winkel kunt u op onze website vinden. Voor overige vragen of afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar op: (0032) 015 22 41 79. Ook kunt u een mailtje sturen naar info@frigonoel.be.