In Vlaams-Brabant op zoek naar een specialist in koeltechniek?

Zoek je voor de provincie Vlaams-Brabant naar een specialist in koeltechniek. Kies dan voor de meer dan 45 jaar ervaring van Frigo Noël uit Booischot. Wij bieden een complete service voor koeltechniek aan in heel Vlaams-Brabant. Wij bouwden een grote expertise op in alle mogelijke professionele koel- en diepvriesinstallaties. Zo zijn wij de vaste partner van tal van supermarkten, slagers, bakkers, horecazaken, voedingsverwerkende bedrijven,…. Daarnaast zijn wij ook een vakbekwame partner voor de toepassing van koeltechniek in elk gebouw. Nood aan een airco in Vlaams-Brabant? Contacteer ons voor een plaatsbezoek met een technische analyse.

Dé specialist voor Vlaams-Brabant in professionele koeltechniek

Overal waar voeding verwerkt, bewaard of verkocht moet worden, is er nood aan professionele koeltechniek. In Vlaams-Brabant hebben wij al in talrijke supermarkten, slagers, bakkers, horecazaken, voedingsverwerkende bedrijven, landbouwbedrijven,… alle nodige koel- en diepvriesinstallaties geplaatst.

Onze service varieert van de koel- en diepvriescellen op maat voor de stockage achter de schermen tot en met de koeltogen en wandkoeling voor de rechtstreekse verkoop. Ook voor gekoelde saladbars en gekoelde werktafels kan je bij ons terecht.

Wij geven je allereerst het deskundige advies voor de juiste keuzes, daarnaast staan we ook in voor een vakkundige plaatsing.

Altijd bereikbaar voor service aan koeltechniek in Vlaams-Brabant

Eén van onze grote troeven vormt onze naservice. Wij zijn 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar voor onze klanten. Bij een defect aan de koel- en vriesinstallaties komen wij meteen langs voor een technische oplossing. Met professionele koeling of diepvries is een uitval absoluut vermijdbaar en moet er snel ingegrepen worden.

Familiebedrijf voor koeltechniek in Vlaams-Brabant

Frigo Noël is nog een echt familiebedrijf. Meer dan 45 jaar geleden werd het bedrijf opgericht door Noël Petit. In 1997 nam zijn zoon David de zaak over. Sinds 2007 werkt ook David junior in de zaak. Samen met hun vaste technische medewerker staan David en David junior garant voor een vakbekwame en persoonlijke service. Zaakvoerder David Petit staat nog zelf mee in voor de uitvoering van alle projecten.

Op zoek naar een specialist in koeltechniek in Vlaams-Brabant. Contacteer ons voor advies en een plaatsbezoek.