Hebt u een wijnkelder en zoekt u hiervoor de juiste koeling? Contacteer dan Frigo Noël & David voor een betrouwbare oplossing. Wij bieden zowel professionele installaties voor horecazaken aan als particuliere oplossingen voor thuis.

Onmisbaar in uw wijnkelder
Wanneer u investeert in een wijnkelder, dan mag een gepaste koeling niet ontbreken. Een aangepaste koeling staat onder alle omstandigheden garant voor een lange levensduur van uw wijn. Bij te lage temperaturen verbeteren uw wijnen niet doorheen de jaren, te hoge temperaturen maken uw wijn dan weer vroegtijdig slecht. De juiste koeling van uw wijnkelder garandeert op elk moment een temperatuur tussen 11 en 14 graden Celsius. Dit zijn de ideale temperaturen om goede wijnen decennialang te kunnen bewaren.

Onderhoudspartner
Wij garanderen niet alleen een volledige installatie van koeling in uw wijnkelder. Met Frigo Noël & David hebt u meteen ook servicepartner die altijd voor u klaarstaat. Als u een probleem of storing vaststelt, dan contacteert u ons meteen. Wij komen zo snel mogelijk langs. Voor dringende herstellingen staan we zelfs 24 uur op 24 paraat. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat de goede werking van de koeling cruciaal is voor uw kostelijke wijnen. Ook voor het preventief onderhoud of een frequent nazicht kan u altijd op ons rekenen.

Wenst u een vrijblijvende offerte?
Als u een ervaren en betrouwbare installateur en servicepartner zoekt voor de klimaatregeling in uw wijnkelder, dan bieden wij graag vrijblijvend een offerte aan. Wij bezoeken persoonlijk uw wijnkelder waarna we verschillende technische oplossingen voorstellen. Zo maakt u meteen ook kennis met onze klantgerichte aanpak. Contacteer ons, we komen zo snel mogelijk bij u langs.

Horecazaken
Naast koeling voor wijnkelders specialiseert Frigo Noël & David zich al meer dan 45 jaar in alle soorten professionele koel- en diepvriesinstallaties voor horecazaken.