Klimaatregeling woning

Als installateur van warmtepompen en aircosystemen garandeert Frigo Noël & David een optimale klimaatregeling in uw woning, volledig afgestemd op uw wensen. Wij bieden warmtepompen aan die zowel instaan voor de koeling als de verwarming van uw woning, kortom een complete klimaatregeling. U krijgt de volledige controle over het afstellen van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Daarnaast bevat elke installatie een ingebouwd filtersysteem dat instaat voor het zuiveren van de inkomende lucht. Contacteer ons voor een oplossing in uw woning.

Installaties onmiddellijk gebruiksklaar
Met Frigo Noël & David hebt u gekozen voor een professionele en ervaren installateur die uw klimaatregeling onmiddellijk gebruiksklaar plaatst. Met klimaatregeling in uw woning hoeft u zich niet langer zorgen te maken over koude of hitte buiten: u gaat in de zomer altijd slapen in een fris huis, terwijl ’s winters alles heerlijk warm blijft.

Stijlvol design en fluisterstil
Nadat wij uw klimaatregeling installeren, kan u het toestel meteen gebruiken. Als groot pluspunt kenmerken onze toestellen zich door een stijlvol design en werken ze uiterst stil. Ze verstoren de rust in huis niet. U hebt de keuze uit vele verschillende plafond- en wandmodellen. Deze werken we netjes weg in uw interieur. We plaatsen uitsluitend warmtepompen van gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals General, Daikin, LG of Panasonic. Deze staan garant voor hun energiezuinigheid en een jarenlang zorgeloos gebruik.

Betrouwbare servicepartner
Naast installateur is Frigo Noël & David ook uw betrouwbare servicepartner. Eén telefoontje en wij komen meteen langs voor onderhoud of herstellingen. Wij beschikken over meer dan 45 jaar ervaring. Als familiebedrijf waar vader en zoon nauw samenwerken, mag u rekenen op een persoonlijke service.

Interesse in een gratis offerte?
Interesse in een gratis prijsofferte voor onze klimaatregelingen of wenst u verdere informatie? Geef ons een seintje. Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een persoonlijke afspraak. We bekijken ter plaatse de situatie en stellen de juiste technische oplossingen voor.