Waar kunt u het beste terecht voor de installatie van een warmtepomp in een aircosysteem? Frigo Noël & David uit Booischot, vlakbij Antwerpen, is de beste keuze voor de aanschaf van airconditioning en ventilatie.

Warmtepompen
Voor de installatie van een warmtepomp en aircosysteem zit u goed bij ons. Al ruim 45 jaar zijn wij expert op het gebied van koelingsystemen. Wij verkopen airconditioning voor kantoren, huizen, winkels en industrie. In ons assortiment vindt u verschillende warmtepompen zoals de cassette, multiplits en plafondbovenbouw warmtepomp.

Daarnaast hebben wij ook verschillende ventilatoren. Als u tot de aanschaf van ons product bent overgegaan, kunt u van onze service op aan. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar zijn wij voor u beschikbaar. Wist u ook dat Frigo Noël & David zich bezig houdt met de verkoop van vries- en koelcellen, koelkasten en –vitrines? Ideaal voor in supermarkten en winkels.

Beste keuze
U begrijpt het waarschijnlijk al, voor de installatie van een warmtepomp en aircosysteem zijn wij de beste keuze. Op deze website kunt u meer informatie over ons bedrijf en de producten vinden. Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord via: (0032) 015 22 41 79.