Als ervaren plaatser van warmtepompen en aircosystemen nemen wij graag de installatie van airco in uw woning of kantoor voor onze rekening. Ons assortiment bevat warmtepompen die uw woning zowel koelen als verwarmen. Met deze systemen krijgt u de volledige controle over het regelen van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Daarnaast heeft elke installatie een ingebouwde filter die instaat voor het zuiveren van de inkomende lucht. Zo creëren wij voor u een gezond binnenklimaat.

Contacteer ons voor de installatie van airco in uw woning of kantoor, wij brengen vrijblijvend een plaatsbezoek.

Meteen gebruiksklaar
Met Frigo Noël & David kiest u voor een plaatser die kies voor een gebruiksklare installatie van uw airco. U hoeft zich niet langer te bekommeren over koude of warme seizoenen: ’s avonds gaat u na een warme zomerdag slapen in een heerlijk koel huis, terwijl op een barkoude winterdag alles lekker warm blijft.

Mooi design, stille werking
Het grote pluspunt van onze kwaliteitstoestellen is het stijlvolle design. Wij bieden tal van mogelijkheden binnen streng geselecteerde kwaliteitsmerken zoals General, LG, Daikin en Panasonic. Verder kan u kiezen tussen verschillende wand- en plafondmodellen. Deze werken we netjes weg in uw interieur. Al deze toestellen werken uiterst stil waardoor ze de rust in huis of op kantoor niet verstoren.

Altijd op ons rekenen
Als installateur garandeert Frigo Noël & David ook een betrouwbare naservice. U telefoneert ons en wij komen zo snel mogelijk langs voor een herstelling of een onderhoud. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring waar een persoonlijk contact met u als klant op de eerste plaats komt.

Interesse in een vrijblijvende offerte?
Wenst u een gratis en vrijblijvende prijsofferte voor onze airco’s of hebt u andere vragen? Geef ons een seintje. Wij contacteren u voor een plaatsbezoek. Samen bekijken we de situatie waarna wij een technisch voorstel uitwerken.