Facebook

Industriele ventilator winkel

Dakventilatie is ideaal als u op zoek bent naar een industriële ventilator. Bij Frigo Noël & David in Booischot, nabij Antwerpen, kunt u terecht voor verschillende soorten ventilatie- en airconditioningsystemen.

Airconditioning
Wij hebben diverse dakafzuig- en daktoevoer industriële ventilatoren. Ook verkopen wij de Axiaal ventilator die ingezet wordt in woonhuizen en industrie. Frigo Noël & David verkoopt tevens airconditioning inclusief warmtepomp of koudwatersysteem. Op onze website kunt u de verschillende modellen bekijken. Wij houden ons ook bezig met de levering van vries- en koelcellen, die voor de klant op maat worden gemaakt. Daarnaast verkopen we koelkasten en – vitrines die op dit moment in verschillende supermarkten en winkels in België staan. Bovendien bieden wij een uitstekende service. Als u bij ons een product aanschaft, staan wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar voor het onderhoud.

Website
Voor een industriële ventilator of andere koelingsystemen zit u goed bij Frigo Noël & David. Kijk even verder op onze website waar u meer informatie vindt over onze producten. Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord via: (0032) 015 22 41 79.

 

 

Website by Tonc +