Horeca koelkast Antwerpen

Zoekt u als bedrijf uit de horeca in Antwerpen een leverancier voor een koelkast?

Tal van bedrijven uit de horeca verkiezen Frigo Noël & David uit Booischot (Antwerpen) voor het leveren van een professionele koelkast. Als gespecialiseerd koeltechnisch bedrijf met meer dan 45 jaar ervaring kunt u op ons rekenen voor alle mogelijke koel- en diepvriesoplossingen.

Elke zaak in de horeca in Antwerpen heeft een professionele koelkast nodig, of het nu gaat om een frituur, hotel, café, restaurant of traiteurzaak. Deze koelkast vormt het hart van de zaak, aangezien u er als zaakvoerder altijd moet op kunnen rekenen. Kies daarom voor de totaalservice van Frigo Noël & David op vlak van advies, installatie én onderhoud.

Aanvullend op onze standaardmodellen bieden wij ook de mogelijkheid voor maatwerk.

Altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding

Wij werken samen met verschillende kwaliteitsmerken zodat wij altijd de juiste koelkast voor uw behoeftes kunnen aanbieden. Elk geselecteerd merk scoort uitstekend op vlak van prijs/kwaliteitsverhouding en energieprestaties.

Leveren én plaatsen

Wanneer u als bedrijf in de horeca in Antwerpen een koelkast aankoopt bij Frigo Noël & David, dan mag u rekenen op een totaalservice. Zo staan wij indien gewenst ook in voor het leveren en plaatsen van uw toestel.

Alle dagen bereikbaar

Een zaak in de horeca kan zijn koelkast onmogelijk missen. Vanuit onze thuisbasis in de provincie Antwerpen, staan wij alle dagen en 24 uur op 24 tot uw beschikking voor snelle herstellingen bij ernstige problemen. Ook voor regulier onderhoud kunt u ons altijd inschakelen.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend

Hebt u een zaak in de horeca in de provincie Antwerpen en zoekt u een betrouwbare professionele koelkast? Contacteer vandaag nog Frigo Noël & David. Wij komen graag bij u langs om uw behoeftes te bespreken. Op basis hiervan werken we een gepersonalise