Facebook

Horeca koeling Antwerpen

Dé partner voor koeling in de horeca in de provincie Antwerpen

Alle bedrijven in de horeca uit de provincie Antwerpen kunnen voor hun koeling rekenen op de expertise en meer dan 45 jaar ervaring van Frigo Noël & David uit Booischot. Vanuit onze thuisbasis in het hartje van de provincie Antwerpen vullen wij elke vraag vanuit de horeca naar koeling gericht in. Contacteer ons vandaag nog voor een plaatsbezoek om uw project technisch te bespreken.

De koeling vormt het hart van elke horecazaak, of het nu om een restaurant, frituur, hotel, café of traiteur gaat. Frigo Noël & David richt zich als gespecialiseerd koeltechnisch bedrijf op advies, installatie én onderhoud.

Maximaal rendement, minimale energie

U mag rekenen op een technisch uitgebalanceerd voorstel dat een maximaal rendement levert voor minimale energiekosten. Zo voorzien we voor uw koeling een voldoende vermogen zodat de motor zelden tot het uiterste wordt gedreven, maar vrijwel altijd op zijn meest efficiënte stand kan draaien.

Standaardmaten of volledig maatwerk

Afhankelijk van uw behoeftes bieden wij een compleet gamma met verschillende kwaliteitsmerken die allemaal uitblinken op vlak van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Volledige service

Wij bieden een volledige service voor de plaatsing en installatie. Wanneer de elektriciteitsvoeding nog niet is voorzien, kunt u ook deze klus aan ons overlaten.

365 dagen op 365 bereikbaar

Een koeling is onmisbaar in de horeca. Voor de volledige provincie Antwerpen bieden wij dan ook een permanentiedienst van 365 dagen op 365, 24 uur op 24. Bij ernstige technische problemen komen we meteen ter plaatse. Ook voor het regulier en preventief onderhoud kunt u op ons rekenen.

Als bedrijf uit de horeca in de provincie Antwerpen nood aan koeling? Aarzel niet en contacteer Frigo Noël & David.

Website by Tonc +