Facebook

Geventileerde koeling

Bent u op zoek naar een geventileerde koeling? Frigo Noël & David uit Booischot, vlakbij Antwerpen, kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij maken op maat gemaakte koel- en vrieskamers en verkopen daarnaast ook airconditioning met koudwatersystemen.

Wensen van de klant
Wij hebben al ruim 45 jaar ervaring op het gebied van geventileerde koeling en airconditioning. Op dit moment zijn wij operationeel in Prima Supermarkten, land- en tuinbouw en ga zo maar door. Onze koel- en vrieskamers worden naar de wensen van de klant gemaakt. Deze kunnen ook geleverd worden met glazen venster. Dit is ideaal als de koelkamer als werkplek dient. Naast koelruimtes leveren wij ook koelkasten en –vitrines voor bijvoorbeeld supermarkten en slagerijen. Frigo Noël & David is een familiebedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan. Na uw aanschaf bieden wij onze service 24 uur per dag en 365 dagen per jaar aan.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in een geventileerde koeling van Frigo Noël & David? Op onze website vindt u meer informatie over wat wij u kunnen bieden. Voor vragen kunt u ook bellen naar: (0032) 015 22 41 79.

 

Website by Tonc +