General airco installatie

Voor de installatie van een airco van General maakt u met Frigo Noël & David de juiste keuze. Fujitsi General ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot de grootste Japanse producent van airco en warmtepompen in Europa. Voor de installatie van installaties van dit kwaliteitsmerk zoekt u best een ervaren servicepartner. Contacteer ons voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Perfecte klimaatregeling
Met de installatie van een airco van General kiest u voor de perfecte klimaatregeling. Deze airco’s kunnen zowel instaan voor het verwarmen als het koelen van uw huis of kantoor. U creëert een gezond binnenklimaat dankzij de volledige controle over de temperatuur en de luchtvochtigheid. Bovendien heeft elke installatie een ingebouwde filter waardoor de inkomende lucht extra wordt gezuiverd.

Onmiddellijk gebruiksklaar
Als u samenwerkt met Frigo Noël & David, dan kiest u voor een professionele en ervaren plaatser. Wij installeren het volledige systeem gebruiksklaar. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over koude of hitte buiten: binnen blijft alles koel in de zomer en lekker warm in de winter.

Wegwerken in interieur
Onze moderne systemen combineren verschillende voordelen. Allereerst hebben deze toestellen een stijlvol design waardoor ze prima passen in uw interieur. Bovendien werken wij de wand- en plafondmodellen netjes weg, zodat de toestellen niet opvallen. Een ander groot voordeel is de stille werking. U hoort deze toestellen vrijwel niet. Binnen het totaalassortiment van General vindt u vast en zeker de modellen van uw keuze. Naast General hebben wij nog andere kwaliteitsmerken in huis zoals LG, Daikin en Panasonic.

Sterk in service
Voor de lange levensduur van uw aircosysteem is het belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare servicepartner. Ook op dat vlak maken wij het verschil. Wanneer u ons belt, komen wij zo snel mogelijk langs voor preventief onderhoud of herstellingen. Als familiebedrijf bouwden wij al meer dan 45 jaar ervaring op. Vader en zoon werken nauw samen en staan garant voor een persoonlijke service.

Offerte?
Wenst u een offerte? Contacteer ons. We komen zo snel mogelijk langs voor een analyse ter plaatse.