Uw partner voor airco van General in de provincie Antwerpen

Frigo Noël & David werkt nauw samen met Fujitsu General voor de installatie van airco in de volledige provincie Antwerpen. Dit Japanse kwaliteitsmerk blinkt uit in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast scoort General prima voor energiezuinigheid (A-label). Als u in de provincie Antwerpen een airco laat installeren, kies dan voor General én Frigo Noël & David uit Booischot.

Voor de plaatsing van een airco in de provincie Antwerpen adviseren wij een warmtepomp lucht – lucht van General. Dit merk behoort tot één van de grootste leveranciers van warmtepompen in Europa. Warmtepompen verkoelen als airco uw ruimtes in de zomer én verwarmen deze in de winter. Met een warmtepomp creëert u een gezond binnenklimaat, aangezien u de volledige controle krijgt over de temperatuur en de luchtvochtigheid. De inkomende lucht wordt extra gezuiverd met een ingebouwde filter.

Warmtepompen van General kenmerken zich door hun uitzonderlijke energiezuinigheid. Zo wordt door de inverter-technologie 1 kilowatt elektriciteit in de warmtepomp omgezet in 3,5 tot 4,9 maal verwarmings- of koelingsvermogen. Bij General mag u rekenen op kwaliteit aan uiterst scherpe prijzen.

Alle opties op tafel voor airco in Antwerpen

Naast General bieden wij ook mogelijkheden voor andere kwaliteitsmerken zoals Daikin, LG en Panasonic. We leggen graag de verschillende opties op tafel zodat u met kennis van zaken de juiste beslissingen neemt.

Integratie in uw interieur

U hebt voor de warmtepompen lucht-lucht de keuze uit verschillende wand- en plafondmodellen die wij volledig integreren in uw vals plafond, geplaatste wand of kast. Zo sluit het binnentoestel naadloos aan bij uw interieur. Een ander groot voordeel van airco van General is de uiterst stille werking. U hoort amper iets.

Kies voor een servicepartner

Met Frigo Noël & David kiest u voor een betrouwbare installatie- én servicepartner wanneer u een airco van General in de provincie Antwerpen wil laten installeren. U kunt altijd op ons rekenen voor preventief onderhoud en snelle herstellingen.

Een voorstel?

Wenst u een gedetailleerd voorstel voor een airco van General in de provincie Antwerpen? Geef een seintje en wij komen langs voor een vrijblijvend plaatsbezoek.