Een warmtepomp lucht-lucht aan de scherpste prijs?

Zoekt u een ervaren installateur van een warmtepomp lucht-lucht aan de scherpste prijs? Kies dan voor Frigo Noël & David uit Booischot. We beschikken over meer dan 45 jaar ervaring als koeltechnisch bedrijf. Wij werken nauw samen met Fujitsu General om u een kwaliteitsvolle warmtepomp lucht-lucht aan te bieden voor een onklopbare prijs. Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek en een sterke prijsofferte.

Een warmtepomp lucht – lucht haalt de warmte uit de buitenlucht om vervolgens uw woning of kantoor te verwarmen. De warmtepomp wekt tot vier keer meer warmte op dan dat ze zelf elektriciteit verbruikt. Steeds meer energiespecialisten erkennen dat warmtepompen één van de meest energiezuinige toestellen zijn om ruimtes te verwarmen in de winter en af te koelen in de zomer.

Alle kwaliteitsmerken

Naast het uiterst energiezuinige Fujitsu General (A-label) werken wij nog samen met andere kwaliteitsmerken zoals Daikin, LG en Panasonic. In elk geval mag u voor uw warmtepomp lucht-lucht rekenen op de allerbeste prijs.

Onze totaalservice

Frigo Noël & David biedt een totaalservice voor de installatie van een warmtepomp lucht-lucht. Wij plaatsen zowel de binnen- als de buitenunit, alsook alle nodige leidingen en kabels. De buitenunit vangt de warmte op van de buitenlucht. Via de warmtepomp in de woning komt de verwarmde lucht in de binnenruimtes. Wanneer u wenst, integreren wij de binnenunit in een vals plafond, wand of kast. Zo sluit onze uiterst geluidsarme warmtepomp naadloos aan bij uw interieur.

Ook service en onderhoud

Naast het nodige deskundig advies en de volledige installatie, kunt u op Frigo Noël & David rekenen voor een snelle onderhoud- en herstelservice. Wij zijn bij vragen of problemen altijd bereikbaar.

Vraag uw offerte

Wenst u een scherpe prijs voor een warmtepomp lucht-lucht? Contacteer Frigo Noël & David. We maken zo snel mogelijk een afspraak voor een technisch plaatsbezoek. Vervolgens werken we een gedetailleerd prijsvoorstel uit.