Facebook

Commerciële airconditioning

Kies voor Frigo Noël & David voor de installatie van commerciële airconditioning in uw winkel of kantoor. Als gespecialiseerde installateur van warmtepompen en aircosystemen bieden wij voor elke commerciële zaak de juiste airconditioning.

Meer dan 45 jaar ervaring
Contacteer ons voor een vrijblijvende ontmoeting waarbij we ter plaatse komen om uw situatie te analyseren. Vervolgens ontvangt u een gepersonaliseerde offerte. Met Frigo Noël & David kiest u voor een professionele installateur met meer dan 45 jaar ervaring. Ons actiegebied omvat de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Optimale omstandigheden
Met onze systemen voor airconditioning hebben uw medewerkers de volledige controle over de temperatuur en de luchtvochtigheid. Hierdoor kunnen ze in de meest optimale omstandigheden werken of klanten ontvangen.

Correcte installatie
Wij installeren uw commerciële airconditioning onmiddellijk gebruiksklaar. Airconditioning in kantoor of in winkels moet door het intensieve gebruik voldoen aan de strengste eisen op vlak van betrouwbaarheid. Wij plaatsten uitsluitend installaties van gekende kwaliteitsmerken en verzekeren de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Onze merken blinken bovendien allemaal uit op vlak van energiezuinigheid. Zo bespaart u ook op uw energiefactuur.

Verschillende voordelen
Onze installaties combineren tal van voordelen. De geluidsarme werking verstoort uw medewerkers of de klanten niet. Het stijlvolle design van de toestellen past perfect in elke kantoor- of winkelinrichting. Wij bieden verschillende wand- en plafondmodellen aan zodat de toestellen zich zonder plaatsverlies integreren in de ruimte.

Servicepartner
Frigo Noël & David staat vooral bekend als trouwe servicepartner. Bij herstellingen komen wij meteen ter plaatse. Wij zijn voor onze klanten 24 uur op 24 stand-by. Ook voor het preventief onderhoud of frequente nazichten kan u op onze diensten beroep doen.

Gratis offerte?
Wenst u een vrijblijvende offerte voor commerciële airconditioning? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog. Op basis van een plaatsbezoek en een persoonlijke ontmoeting stellen we de juiste technische oplossing voor.

 

 

Website by Tonc +