Facebook

Airco plaatsers Vlaams-Brabant

Als één van de meest ervaren plaatsers van airco voor de regio Vlaams-Brabant kiest u met Frigo Noël & David voor betrouwbaarheid. Wij staan garant voor de perfecte klimaatregeling in uw woning of kantoor. Wij installeren airco's die ook dienen als verwarming, de zogeheten Warmtepompen Airco & Heating. Met deze toestellen krijgt u in elke ruimte de volledige controle over de temperatuurregeling en de luchtvochtigheid. U en uw huisgenoten of medewerkers genieten zo in alle omstandigheden van een aangenaam en gezond binnenklimaat. Contacteer ons vandaag nog en we komen zo snel mogelijk langs voor een analyse.

Ervaring en vakmanschap
In Vlaams-Brabant zijn veel plaatsers van airco actief. Het is belangrijk om voor ervaring en vakmanschap te kiezen. Met Frigo Noël & David bent u alvast aan het juiste adres. Wij plaatsen uw installatie volledig gebruiksklaar. Met een warmtepomp die dient als airco en verwarming in één, moet u zich nooit meer bekommeren over het binnenklimaat. In de zomer gaat u slapen in een aangename, frisse woning, terwijl dezelfde installatie 's winters uw woning lekker warm houdt.

Ook uw energiefactuur vaart wel bij onze oplossingen. Warmtepompen gebruiken per definitie weinig energie. Onze warmtepompen van het type lucht – lucht halen de natuurlijke warmte uit de buitenlucht.

Perfect in uw interieur
Als één van de meest actieve plaatsers van airco in Vlaams-Brabant bouwden wij bijzondere hechte relaties uit met onze leveranciers. Zo bieden wij u een uitgebreid gamma aan toestellen. Elk toestel heeft een stijlvol design. Een andere positieve eigenschap van onze moderne warmtepompen is hun stille werking. U hoort ze niet tijdens het draaien. De rust in huis of op kantoor blijft altijd verzekerd. Wij bieden een ruime keuze aan plafond- en wandmodellen. Deze bouwen we onopvallend in uw interieur in. Wij staan garant voor een piekfijne afwerking.

Ruimste keuze aan toestellen en modellen
Wij kiezen uitsluitend voor kwaliteitsmerken zoals General, maar ook Daikin, LG en Panasonic zijn mogelijk. Bovendien geniet u van een uitstekende naservice voor onderhoud en herstellingen. Eén telefoontje en wij komen meteen ter plaatse.

Afspraak ter plaatse?
Interesse in een vrijblijvende technische analyse en een gratis prijsofferte? Contacteer ons vandaag nog.

 

 

Website by Tonc +