Frigo Noël & David garandeert als één van de meest vakbekwame plaatsers van airco in Antwerpen de perfecte klimaatregeling in huis. Wij beschikken over airco’s die ook verwarmen, de zogeheten Warmtepompen Airco & Heating. Zo krijgt u in elke kamer volledige controle over de temperatuur en de luchtvochtigheid. Op die manier creëren we voor u en uw huisgenoten een gezond binnenklimaat. Onze systemen passen ook perfect in kantoorruimtes. Contacteer ons vandaag nog.

Meteen gebruiksklaar
Er zijn vele plaatsers van airco actief in Antwerpen. Met Frigo Noël & David kiest u voor ervaring en vakmanschap. Wij installeren uw airco volledig gebruiksklaar. Met een warmtepomp die functioneert als zowel airco en verwarming hoeft u zich nooit zorgen te maken over het buitenklimaat: in de zomer gaat u naar bed in een frisse woning, ’s winters verwarmt de installatie uw woning in een handomdraai. Zowel tijdens het koelen als het verwarmen verbruiken warmtepompen bijzonder weinig energie, wat zeer positief is voor uw energiefactuur. Warmtepompen van het type lucht – lucht gebruiken de natuurlijke warmte van de buitenlucht.

Muisstil
Als één van de meest ervaren plaatsers van airco in de regio Antwerpen bieden wij een uitgebreid assortiment van toestellen. Alle toestellen hebben een stijlvol design. Bovendien werken ze uiterst stil, waardoor ze op de achtergrond blijven en de rust in huis niet verstoren. U krijgt een ruime keuze uit tal van plafond- en wandmodellen. Deze werken we onopvallend weg in uw interieur.

Ruimste keuze aan toestellen en modellen
Frigo Noël & David werkt uitsluitend samen met kwaliteitsmerken. Zo plaatsen we vooral airconditioningtoestellen van het gerenommeerde kwaliteitsmerk General. Daarnaast zijn ook Daikin, LG en Panasonic mogelijk. Met deze merken geniet u van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, aangevuld met een sterke servicedienst na verkoop.

Gratis offerte?
Wilt u een gratis prijsofferte? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij komen zo snel mogelijk langs om samen met u de situatie te analyseren en de mogelijkheden te bespreken.