Geniet van extra korting op je warmtepomp

Scroll verder

Batibouw is nog maar net achter de rug, maar de interessante promoties blijven nog even lopen. Zowel Daikin als General pakken uit met mooie kortingen en cashback-acties. Hieronder ontdek je er alles over.

Daikin: korting tot 300 euro op je warmtepomp

Laat je een Daikin warmtepomp installeren voor 30 september 2019? Dan krijg je een mooi voordeel tot 300 euro, in de vorm van een cashback-actie. Daarnaast wordt ook je waarborg verlengd met 6 maanden. Die extra garantie krijg je er dus helemaal gratis bij.

De actie geldt op de R32 lucht-lucht warmtepompen en de Daikin Altherma lucht-water warmtepomp. Je moet de toestellen laten installeren voor 30 september 2019.

General: kortingen tot 400 euro op je warmtepomp

Laat je een lucht-lucht warmtepomp installeren van het merk General? Dan krijg je per binnenunit 50 euro korting. Voor een gemiddelde woning met 3 slaapkamers zijn 4 units nodig. Dus dat betekent een mooie korting van 200 euro. Daarnaast krijg je ook korting op water- en thermostages tussen 150 en 400 euro. Een mooie besparing op heel je installatie, toch?

Deze actie loopt nog tot 30 april 2019, dus wees er snel bij. De installatie moet gebeuren voor 31 december 2019.

Ook op de multisplit-warmtepompen van General krijg je een mooie korting. Per multigroep voor buiten loopt een cashback-actie met een voordeel van 59 tot 140 euro.

Met een General Multisplit kan je 2 tot 8 verschillende ruimtes verwarmen en koelen. Zo heb je verwarming in de winter en airco in de zomer. Je kan de temperatuur gemakkelijk regelen via een centrale wandbediening, via aparte IR-bedieningen en zelfs via je smartphone.

Deze actie loopt nog tot 11 november 2019. De installatie moet gebeuren voor 31 december 2019.

Vragen?

Benieuwd wat deze acties concreet voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend bezoek. We komen graag bij je langs.