De prijs van een warmtepomp becijferd
Scroll verder

 

Een warmtepomp is altijd een goede investering. Het is wel belangrijk om te kiezen voor een kwaliteitsmerk zodat u jarenlang probleemloos geniet van een hoog rendement. Warmtepompen variëren sterk in kwaliteit, waardoor u best kiest voor gereputeerde A-merken en een installateur met een bewezen staat van dienst.

 

Wanneer u tussen verschillende aircosystemen moet kiezen en sterk naar de prijs kijkt, dan is het type lucht-lucht de goedkoopste. Een lucht-lucht warmtepomp onttrekt de warmte uit de buitenlucht en gebruikt dezelfde warmte om binnenruimtes te verwarmen.

 

Het systeem bestaat uit binnenunits en één of meerdere buitenunits. Aangezien een lucht-lucht warmtepompinstallatie vrij eenvoudig te plaatsen is, vraagt dit type ook weinig installatiekosten.

 

Nodig een installateur uit

De prijs van een warmtepomp valt door de talrijke types en merken bijzonder moeilijk eenduidig te becijferen. Het beste advies luidt dan ook om een ervaren installateur thuis uit te nodigen en deze een passende installatie te laten uittekenen en uitwerken.

 

Voorstel op maat

Je krijgt dan op maat een vrijblijvend voorstel van de warmtepompinstallatie die voor uw woning het hoogste rendement oplevert. Bovendien bekijkt een installateur meteen hoe de verschillende binnen- en buitenunits discreet kunnen worden geplaatst of netjes worden weggewerkt, in een plafond bijvoorbeeld.

 

Een prijsvoorstel op maat voor een passende kwalitatieve warmtepompinstallatie bij u thuis?Contacteer dan Frigo Noël & David.