Facebook

Airco serverruimte

Het belang van airco in een serverruimte valt onmogelijk te onderschatten. De warmte die de servers produceren moet efficiënt en continu worden afgevoerd of er ontstaan grote technische problemen. Betrouwbaarheid is dan ook van essentieel belang. Kies daarom voor de vakkennis en de jarenlange ervaring van Frigo Noël & David. Wij staan dag en nacht paraat om bij problemen meteen ter plaatse te komen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over onze installatie- en servicemogelijkheden.

De beste merken
Voor een optimale betrouwbaarheid selecteerden wij voor de airco in uw serverruimte verschillende kwaliteitsmerken zoals het gekende Japanse topmerk General. Verder werken wij met Daikin, LG of Panasonic. Telkens gaat het om merken van A-labels die garant staan voor een jarenlang zorgeloos gebruik. Daarnaast gaat het om energiezuinige toestellen.

De juiste airco
Samen met u werken we voor uw serverruimte beste airco oplossing uit. We berekenen welke koelcapaciteiten nodig zijn om uw servers in optimale omstandigheden te laten werken. Zo vereist een serverruimte een airco die de temperatuur op elk moment van de dag uiterst stabiel houdt, los van de wisselende buitentemperaturen. Wij installeren uw airco volledig gebruikersklaar en stellen het systeem volledig af.

Servicepartner onderhoud & herstellingen
Naast de installatie onderscheidt Frigo Noël & David zich als een betrouwbare servicepartner. U kan ons steeds inschakelen voor het verdere preventief onderhoud van uw installatie. Eén telefoontje en wij komen meteen langs. Voor dringende problemen staan wij 24 uur op 24 stand-by. U kan ook tijdens de weekends bereiken. Om grote technische problemen te voorkomen, komen wij meteen ter plaatse.

Juiste oplossing
Als u een ervaren en gespecialiseerde partner zoekt voor het plaatsen en onderhouden van een aircosysteem, dan vindt u in Frigo Noël & David de juiste firma. U kan ons altijd contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Wij stellen dan de verschillende mogelijkheden voor en zoeken voor uw serverroom naar de juiste technische oplossing. Wij opereren hoofdzakelijk in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Contacteer ons.

 

 

Website by Tonc +